Manager Communicatie & Fondsenwerving

Simone Spijker werkt sinds 2015 bij het NBG en is manager Communicatie & Fondsenwerving. Simone is verantwoordelijk voor (corporate) communicatie en fondsenwerving. Ze is ook verantwoordelijk voor het vrijwilligerswerk.

Achtergrond

Simone Spijker is opgeleid als kunst- en cultuurwetenschapper aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Ze heeft 15 jaar ervaring in fondsenwerving en communicatie, en is de laatste 10 jaar verbonden geweest aan ontwikkelingsorganisatie Tear, waarvan een aantal jaren als manager marketing, communicatie en fondsenwerving.

Simone Spijker: ‘De Bijbel geeft richting in mijn leven. Ik zie dat er veel maakbaar lijkt in deze tijd, en vind in de Bijbel rust, inspiratie, vrijheid en bevestiging om het niet altijd van mezelf te verwachten. Met name de stukken waarin Jezus zich manifesteert in de tijd dat hij op aarde was, spreken me aan. Ik raak niet uitgelezen in de Bijbel. Nieuwe vertalingen en nieuwe uitlichtingen helpen me om de boodschappen in de Bijbel telkens weer opnieuw te laten spreken.’