Nieuws

Eerste bijbel voor baby’s

Met de Babybijbel kunnen ouders al vanaf 4 maanden met hun kinderen in de Bijbel lezen. Met sfeervolle vertellingen, mooie illustraties en liedjes komt het bijbelverhaal dichtbij.

Waardevolle verhalen
De Babybijbel helpt ouders om al in het eerste jaar de meest waardevolle verhalen uit de Bijbel met hun kindje te lezen. De mooiste Bijbelverhalen zijn speciaal in eenvoudige taal herschreven door Corien Oranje. Bij elk verhaal staat een versje om te zingen op de wijs van een bekend wiegenliedje. De illustraties van Marieke ten Berge sluiten mooi aan bij de kinderkamer en de illustraties zijn zwart-wit, zodat die door baby’s duidelijk te onderscheiden zijn.
Onderzoek heeft uitgewezen dat het vroegtijdig beginnen met voorlezen van baby’s een positieve  uitwerking heeft op de ontwikkeling van een kind. Zowel op sociaal-emotioneel niveau, als op het gebied van taal- en spraakontwikkeling en hersenontwikkeling.

Verkrijgbaar
De Babybijbel kost € 16,95 en is verkrijgbaar via de bijbelwebshop van het NBG, de (christelijke) boekhandel en via online kanalen.