• Ik vind de Bijbel nu veel aantrekkelijker om te gaan lezen!

  Meike
 • Leuke felle kleuren en heel overzichtelijk ingedeeld!

  Rianne
 • Fijn in gebruik voor jongeren die de Bijbel ingewikkeld vinden!

  Wen Li

De Jongerenbijbel

De nieuwe Bijbel in Gewone Taal Jongerenbijbel is dé Bijbel voor jou! Bomvol creatieve opdrachten waardoor je niet alleen de Bijbel leest, maar écht ervaart wat God in jouw leven wil betekenen. Jongeren hebben zelf meegedacht over de inhoud en het design. Het resultaat? Een echte doebijbel. Dus creëer jouw moment met God met deze Jongerenbijbel!

Dit vind je in de Jongerenbijbel:

 • De complete bijbeltekst van de Bijbel in Gewone Taal, dus begrijpelijk voor iedereen!
 • Inleidingen op de Bijbel en de bijbelboeken. Dat zijn allerlei interessante weetjes over de Bijbel, maar ook tips hoe je de Bijbel kunt lezen en opdrachten waarmee je gelijk aan de slag kunt.
 • Opdrachten bij de bijbeltekst. Je kunt bijvoorbeeld tekenen, bidden of gewoon iets doen; op allerlei manieren word je uitgedaagd om te ontdekken wat je met de bijbeltekst betekent voor jouw leven.
 • 22 themapagina’s over Big Issues. Social media, identiteit, keuzes maken? Allemaal thema’s die belangrijk zijn in jouw leven. In de Big Issues lees je wat de Bijbel zegt over deze onderwerpen.

De Bijbel in Gewone Taal Jongerenbijbel is een uitgave van het Nederlands Bijbelgenootschap, in samenwerking met Youth for Christ en BEAM/de Evangelische Omroep.

Koop de Jongerenbijbel

Voor ouders

De nieuwe Bijbel in Gewone Taal Jongerenbijbel is dé Bijbel voor jongeren! Bomvol creatieve opdrachten waardoor jongeren niet alleen de Bijbel lezen, maar écht ervaren wat God in hun leven wil betekenen. Jongeren hebben zelf meegedacht over de inhoud en het design. Het resultaat? Een echte doebijbel!