Bijbellezen

Volgend jaar heb ik de Bijbel uit!

Gezocht! Mensen die mee willen doen met Bijbel in een jaar. Ga de uitdaging aan om in één jaar de Bijbel van kaft tot kaft te lezen. Beginners of ervaren lezers, deze uitdaging is voor iedereen. En nog te doen ook, want we gaan je heel het jaar helpen! Geef je nu op en ontvang de bijbeluitgave: Bijbel in een jaar.

Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft een nieuwe bijbeluitgave: Bijbel in een jaar is een complete bijbel in de Nieuwe Bijbelvertaling, maar dan opgedeeld in 365 stukken, aantrekkelijk en overzichtelijk vormgegeven. We willen graag mensen stimuleren om de Bijbel te lezen, daarom organiseren we deze uitdaging.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken minimaal 8 mensen om mee te doen met de uitdaging. Het hoeft overigens geen bestaande groep te zijn, maar je kunt je ook met een aantal mensen uit je kerk aanmelden.

Wat vragen we van je?

– Dat je de uitdaging aangaat om met Bijbel in een jaar de Bijbel van kaft tot kaft te lezen.
– Mee te doen aan een professionele fotoshoot (datum en locatie in overleg, in ieder geval in november)
– Eens per maand een blog of vlog te delen via social media waarin je mensen een inkijkje geeft in al jouw leuke, bijzondere en uitdagende momenten tijdens het lezen van de Bijbel.

Wat krijg je?

– Bijbel in een jaar
– Een professionele fotoshoot
– Elke maand motiverende berichten van het NBG om de uitdaging te laten slagen
– Verdiepend contact met de andere bijbellezers uit jouw groep
– Heel veel plezier en de kans om de Bijbel in een jaar te lezen!

Meld je groep aan

Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan via . Geef daarbij aan: naam + leeftijd van deelnemers, motivatie waarom jullie graag mee willen doen! En waar kan stuur dan een foto mee. Graag vóór 12 november 2018.