Kerken in Jordanië willen hun kinderen graag leren wie God is. Dankzij uw bijdrage worden er 1000 kinderbijbels uitgedeeld, zodat kinderen al op jonge leeftijd kennismaken met de Bijbel op een manier die bij hen past.

Kinderen zijn een vitaal onderdeel van de kerk. Zeker in Jordanië, waar slechts 3% van de bevolking christen is. Voor de kerken in dit land is het best een uitdaging de Bijbel dichtbij te brengen voor kinderen. Want hoe doe je dat zonder enige ervaring?

Kindermateriaal

Het Bijbelgenootschap van Jordanië helpt door het hele land met het opstarten van zondagsscholen. Samen met de kerken bieden ze kinderen een programma aan met bijbelverhalen en bijpassende uitwerkingen. Daarnaast trainen ze de kinderleiding, zodat de kerken zelf door kunnen na de opstartperiode.

Aansprekend kindermateriaal is hierbij van groot belang. Zo kunnen de kinderen de bijbelse verhalen leren kennen in woorden die ze zelf gebruiken. Daarom ondersteunt het Bijbelgenootschap de kerken nog eens extra door kinderbijbels uit te delen.

Blijdschap

Dankzij uw bijdrage deze maand kunnen er 1000 kinderbijbels uitgedeeld worden in Jordanië. Een geschenk dat met veel blijdschap wordt ontvangen, vertelt een medewerker van het Bijbelgenootschap: ‘De kinderen zijn zó blij met hun bijbel, ze beginnen er meteen in te lezen. Sommigen omhelzen ons om te bedanken voor het cadeau. Een moeder met drie kinderen zei dat ze er als gezin samen in gingen lezen.’

 

Extra gift

Draagt u dit project een warm hart toe en wilt u het werk in Jordanië ondersteunen met een extra gift? Geef via Tikkie of stort uw bijdrage op NL74 SNSB 0266 3808 08 t.n.v. Nederlands Bijbelgenootschap, Haarlem (o.v.v. ‘donatie Jordanië’). Alvast hartelijk dank!

Indien er meer giften binnenkomen dan nodig, gaat uw gift naar een vergelijkbaar project.