Hartelijk welkom op de rayonontmoeting

Het NBG organiseert in het hele land rayonontmoetingen, bekijk hier wanneer er een rayonontmoetingen gepland staat. Op rayonontmoeting komen vrijwilligers uit verschillende plaatsen bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, ideeën op te doen en informatie te krijgen in het nieuwe seizoen. Eén van de onderwerpen is bijvoorbeeld het pakket Op Groene Voet, met suggesties […]

Het NBG organiseert in het hele land rayonontmoetingen, bekijk hier wanneer er een rayonontmoetingen gepland staat.

Op rayonontmoeting komen vrijwilligers uit verschillende plaatsen bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, ideeën op te doen en informatie te krijgen in het nieuwe seizoen.
Eén van de onderwerpen is bijvoorbeeld het pakket Op Groene Voet, met suggesties en materialen om de Bijbel te beleven tijdens een wandeling door de natuur.

Ook wordt er aandacht besteed aan het boek Dwalen door verhalen. Een boek voor de praktijk, waarbij bijbelverhalen en herinneringen een mooie combinatie vormen voor gesprek en meditatie.

Iedereen is van harte uitgenodigd om een rayonontmoeting mee te maken en een beeld te krijgen van alle mogelijkheden die het NBG aanbiedt om in de plaatselijke situatie mee aan de slag te gaan.

Laat je inspireren en verrassen  door alle mogelijkheden van het NBG!