Inspire Bijbel

De Inspire Bijbel bevat de Nieuwe Bijbelvertaling met daarnaast 400 geïllustreerde en gehandletterde Engelse bijbelteksten. De illustraties zijn al mooi op zichzelf, maar als je ze inkleurt, maak je deze bijbel nog fraaier. Laat je inspireren en maak deze bijbel steeds meer jouw Bijbel!

  • Perfect voor biblejournaling
  • Eenkoloms tekst met brede marges geven voldoende ruimte voor eigen aantekeningen, illustraties en handlettering.Illustraties en handlettering versterkt de kracht van de bijbelteksten

Ontvang gratis de Inspire Bijbel en steun het vertalen en verspreiden van de Bijbel


Laat je door deze bijbel inspireren om creatief aan de slag te gaan met de Bijbel. Laat je inspireren en ga creatief aan de slag met de Inspire Bijbel. Het NBG zet zich in om de Bijbel dichtbij te brengen, voor mensen van nu en voor nieuwe generaties. Dit kunnen wij alleen doen dankzij de steun van onze leden en donateurs. Help ook mee om de Bijbel dichtbij te brengen en ontvang gratis de Inspire Bijbel.Als nieuw lid ontvangt u als dank:

Toegang tot debijbel.nl | plus en de Inspire Bijbel cadeau *

Laat je inspireren om creatief aan de slag te gaan met de Bijbel. Bevat meer dan 400 handgeletterde bijbelteksten en de Nieuwe Bijbelvertaling.

* Welkomstgeschenk bij minimaal één jaar lidmaatschap

Uw gegevens


Ik geef € per aan het Nederlands Bijbelgenootschap.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) om een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar uw bank, en heeft uw bank toestemming om een bedrag van uw rekening af te schrijven voor uw lidmaatschapscontributie aan het NBG.Het Nederlands Bijbelgenootschap gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier onze privacyverklaring