10 jaar Prentenbijbel = 10 x winnen. De hele maand september delen wij mooie cadeaus uit. Boeken op te lezen of leuke workshops! Wil je geen enkele jubileumactie missen? Houd ons op Facebook dan goed in de gaten!

Wat kun je winnen?

1) 10 x Teken mee met de grootste Prentenbijbelillustratie van Nederland! Op 28 september is de start van de christelijke kinderboekenmaand in Amersfoort. Marijke ten Cate gaat met tien kinderen de grootste Prentenbijbelillustratie maken. Dus tien kinderen maken kans om met deze topillustrator aan de slag te gaan!

2) 5 x Jubileumeditie van Prentenbijbel: Deze editie is de gesigneerde versie van de Prentenbijbel inclusief een leuk Prentenbijbelkwartet!

3) 1 x Workshop van Marijke ten Cate voor in de kerk of op school!

4) 3 x Giclée’s (kunstdrukken) met prenten van Marijke ten Cate: Drie illustraties van Marijke ten Cate zijn nu verkrijgbaar als schilderij om in te lijsten en op te hangen. Leuk voor in de kinderkamer, in de kerk of in de klas.

5) 3 x Pakket met 3 kleine boekjes van Marijke ten Cate

6) 5 x Verjaardagstaart voor kinderen die in september 10 jaar worden: Ben je ook opgegroeid met Marijke ten Cate en wordt je in september 10 jaar? Dan krijg je een verjaardagstaart!

7) 5 x Prentenbijbelkwartet!

8) 10 x krukje met illustratie van de Prentenbijbel. Leuk voor in de kinderkamer, in de kerk of op school.

9) 5 x 25 placemats voor de kerk of thuis: Op deze placemat staat een spel uitgelegd.

10) 5 x Prentenbijbel verjaardagskalender: Deze kalender bevat mooie illustraties van Marijke.

Hou Facebook in de gaten!