Nieuws

Vacature medewerker Klantencontactcentrum

Het Nederlands Bijbelgenootschap is op zoek naar een medewerker Klantencontactcentrum voor 36 uur per week. Samen met de collega’s van het KCC ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de klant van het Nederlands Bijbelgenootschap; in de meeste gevallen zijn dit leden, donateurs en vrijwilligers.

Het Klantencontactcentrum (KCC) is de plek waar het telefoon- en emailverkeer binnenkomt, waar de relatieadministratie wordt bijgehouden en bestellingen worden verwerkt. Samen met de collega’s van het KCC ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de klant van het Nederlands Bijbelgenootschap; in de meeste gevallen zijn dit leden, donateurs en vrijwilligers. Je neemt de telefoon op, staat de klant te woord,  verricht administratieve ondersteuning en zorgt voor een juiste documentatie en registratie van de gegevens in Navision (CRM). Ook beantwoord je de vragen (zowel telefonisch als via de email) van gebruikers van de website debijbel.nl. Daarnaast zal je in het magazijn ondersteunen bij het verzendklaar maken van post en pakketten.

Bekijk de volledige vacature

Is deze functie iets voor jou? Mail dan je CV plus motivatiebrief voor 3 mei naar Annemarie Bos (HRM), hrm@bijbelgenootschap.nl. Graag “sollicitatie functie KCC” vermelden als onderwerp. Met inhoudelijke vragen over deze functie kun je tijdens kantooruren tot en met dinsdag 2 mei terecht bij Yvonne Zwart, coördinator KCC,  telefoonnummer 023 – 5146 151.