Nieuws

Vacature Productmanager Digitaal Uitgeven

Het NBG is op zoek naar een Productmanager Digitaal Uitgeven voor 24-32 uur per week. Als productmanager digitaal uitgeven ben je bij diverse digitale producten betrokken, maar het belangrijkste product is debijbel.nl, de bijbelsite van Nederland.

Het team Uitgeven is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle uitgaven van het Bijbelgenootschap, zowel digitaal als print. Als productmanager digitaal uitgeven ben je bij diverse digitale producten betrokken, maar het belangrijkste product is debijbel.nl, de bijbelsite van Nederland. De website wordt ook gebruikt door buitenlandse bijbelgenootschappen. De productmanager digitaal uitgeven is onderdeel van het team Uitgeven en rapporteert aan het hoofd Uitgeven.

Bekijk de volledige vacature

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Stefan van Dijk (hoofd Uitgeven), 06 – 23 26 35 00. Voor vragen over de wervingsprocedure kun je contact opnemen met Annemarie Bos, personeelsadviseur, bereikbaar via 023-514 61 93. Geïnteresseerd? Laat ons dat dan voor 1 juni 12 uur weten. Reageer via de email door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar hrm@bijbelgenootschap.nl o.v.v. vacature uitgeven. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 6 juni (eerste gespreksronde) en dinsdagmiddag 13 juni (tweede gespreksronde).