Vrijwilligerswerk

Werken als vrijwilliger bij het NBG is meewerken aan een prachtige missie: de Bijbel dicht bij mensen brengen.

Kerken in Nederland en Vlaanderen zijn een belangrijke en waardevolle partner voor het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap om de missie gestalte te geven en uit te voeren. De visie van het NBG is dat wereldwijd ieder mens de Bijbel als bron voor het leven kan ontdekken, lezen en omarmen. Die passie delen we met de kerk. Juist in de kerk heeft de Bijbel een vanzelfsprekende plaats, wordt de Bijbel gelezen, en wordt deze gepromoot als Woord van God. Samen met kerken zetten we ons in om de Bijbel dichtbij te brengen, zodat Gods boodschap van liefde voor de wereld christenen in beweging zal brengen.

Ons Kerkrelatieteam zet zich in om vruchtbare relaties met en binnen kerken aan te gaan, met als doel kerken te mobiliseren en in beweging te brengen.

Het kerkrelatieteam

Het kerkrelatieteam bestaat uit de volgende personen:

– Lydia van der Meer, Hoofd Kerkrelaties
– Marian Knetemann, Relatiebeheerder Kerken Vlaanderen
– Vacature, Relatiebeheerder Kerken Nederland
– Samuel Ekpo, Relatiebeheerder Migranten- en Internationale Kerken
– Paul Abspoel, Programmacoördinator Kerken
– Matthieu van Aalst, Administratief ondersteuner Kerken & Vrijwilligers

Ambassadeurs

Kerkvrijwilligers zijn deel van onze focus op kerkrelaties. Zij zijn ambassadeurs voor de Bijbel en voor het NBG in hun eigen kerk. Een kerkvrijwilliger geeft bekendheid aan het werk van het NBG, maakt mensen enthousiast om gebruik te maken van wat het NBG te bieden heeft, en stimuleert hen om dat werk te steunen.

Voor meer informatie of vragen kunt u een e-mail sturen naar .