Online Fondsenwerver (28-36 uur)

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Heb je hart voor de Bijbel? Is je wens dat deze wereldwijd opengaat en levens raakt? Ben je iemand die altijd online is en goed thuis is in sociale media, programma’s als WordPress en Google Analytics? Versterk dan het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap en onze missie zodat we voor nog veel meer mensen de Bijbel dichtbij kunnen brengen!

Online Fondsenwerving

We zoeken een nieuwe collega die zich richt op online fondsenwerving en het verzilveren van de kansen die er liggen! Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van online wervingscampagnes, en weet bezoekers op onze platforms over te halen om ons missie te steunen. En volume dat is er. Alleen al op debijbel.nl komen jaarlijks meer dan 1.5 miljoen bezoekers. Je zorgt voor goede en aansprekende proposities op onze websites en platforms zoals bijbelgenootschap.nl, debijbel.nl en kindenbijbel.nl, en geeft direct mailings een online boost. Verder gebruik je onze data en systemen om online journeys uit te denken. Je ontwikkelt klantreizen van awareness tot langdurige betrokkenheid en financiële steun.

Wat bieden we jou?

Je komt in een professionele organisatie met goede systemen en veel content. Naast jou zijn er ook andere collega’s bezig met fondsenwerving, online communicatie en marketing, en je trekt samen op. Je krijgt veel vrijheid in het bedenken en uitwerken van campagnes voor verschillende doelgroepen. En we verwachten dat werken bij ons ook betekent dat je geïnspireerd raakt en dat je hart blijft kloppen voor onze missie. Zo maken we elke maandag tijd voor een inspiratielunch met collega’s. En mocht je nog niet overtuigd zijn, uit ons medewerkerstevredenheidsonderzoek blijkt dat we voor zowel werktevredenheid als werkplezier een 8 geven! We zijn met elkaar positief over: de voldoening die het werk geeft, de autonomie en invloed op het werk, de inhoud van het werk, in hoeverre de persoonlijke ambities kunnen worden gerealiseerd en over de werksfeer, collegialiteit en sociale veiligheid.

Taken:

 • Bedenken en uitvoeren online fondsenwervende acties;
 • Ondersteunen offline fondsenwerving via online kanalen;
 • Online customer journeys ontwikkelen en implementeren;
 • Op basis van resultaten optimaliseer je de verschillende campagnes constant;

Profiel:

 • Bij voorkeur hbo-niveau op een relevant vakgebied;
 • Enthousiast, flexibel inzetbaar, datagedreven en resultaatgericht;
 • Je hebt affiniteit met sociale media en kennis van wat wel en niet werkt;
 • Je hebt oog voor online kansen;
 • Je bent bij voorkeur bekend met CRM (we werken met Salesforce en Mautic);
 • Je hebt kennis van online advertising, Google Analytics, WordPress en sociale mediakanalen;
 • Je maakt je nieuwe tools snel eigen;
 • Je Nederlands is uitstekend.

Kortom: als online fondsenwerver help je om nieuwe mensen aan ons te binden en zo nog meer mensen te bereiken.

Arbeidsvoorwaarden

Het NBG biedt jou een belangrijke en boeiende functie in een enthousiast team. De functie is ingeschaald in schaal 10 (€ 2.711- € 4.533) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Uiteraard is dit afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder vakantietoeslag (8%), een eindejaarsuitkering (8,3%), en een volledige vergoeding van OV-kosten.

De functie is voor minimaal 28 uur per week en de aanstelling is in eerste instantie voor bepaalde tijd. Voorkeur startdatum z.s.m..

Over het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap 

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij in binnen- en buitenland, voor iedereen die daarvoor openstaat. Want in de Bijbel horen wij Gods boodschap van liefde voor de wereld, die ons in beweging brengt en onze weg verlicht.

Solliciteren:

Heb jij er zin in, hart voor onze missie en ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en reageer via: of bel met Simone Spijker voor meer informatie over deze functie via 06-52479515. Reageer voor 24 februari via o.v.v. vacature Online Fondsenwerver, of via ons formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Bekend geven in je eigen netwerk uiteraard wel!