Relatiebeheerder Bijzondere Giften (28-36 uur)

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Ben jij op zoek naar een baan met betekenis? Wil jij bestaande relaties verder versterken en nieuwe relaties werven? Ben je iemand die graag in gesprek is met anderen over wat er echt toe doet? Versterk dan het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap als Relatiebeheerder Bijzondere Giften!

Wat zoeken wij?

We zoeken een nieuwe collega die zich richt op het relatiebeheer van grote gevers, nalatenschappen, stichtingen & fondsen en periodieke schenkers. Het gaat om het werven en beheren van deze relaties. Je bent een verbinder, beweegt je gemakkelijk tussen verschillende doelgroepen en kunt zowel intern als extern op alle niveaus het gesprek goed aangaan.

Wat bieden we jou?

Je werkt in een enthousiast en deskundig team. Er is al een interessante portefeuille op het gebied van grote gevers, nalatenschappen, stichtingen & fondsen als vertrekpunt. Binnen het NBG is veel draagvlak voor fondsenwerving, en je kunt op betrokkenheid en ondersteuning van je collega’s rekenen. Op het gebied van nalatenschappen is veel kennis in huis; dit geeft je de kans om dit boeiende vakgebied beter te leren kennen en uit te oefenen.

Taken:

 • Bezoeken en onderhouden relaties;
 • Ontwikkelen van proposities;
 • Vinden van nieuwe gevers;
 • Doorontwikkelen nalatenschappenwerving (campagnes);
 • Indienen aanvragen bij stichtingen & fondsen.

Profiel:

 • Minimaal hbo-niveau;
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring met relatiebeheer, bij voorkeur bij een goed doel;
 • Je bent een zelfstandige en ondernemende collega;
 • Je bent integer, representatief en op een prettige manier overtuigend;
 • Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is uitstekend;
 • Je hebt kennis van de kerkelijke kaart en een persoonlijke affiniteit met de Bijbel;
 • Je hebt de beschikking over een rijbewijs en auto, en bent bereid om door heel Nederland en Vlaanderen te reizen voor je werk.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het NBG biedt jou een belangrijke en boeiende functie in een enthousiast team. De functie is ingeschaald in schaal 9 (minimaal € 2.779, maximaal € 4.005) of schaal 10 (€ 2.711-€ 4.533) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Uiteraard is dit afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder vakantietoeslag (8%), een eindejaarsuitkering (8,3%), en een volledige vergoeding van OV-kosten.

  De functie is voor 28-36 uur per week. Het betreft een buitendienstfunctie maar houd er rekening mee dat je een tot twee dagen per week op kantoor in Haarlem werkt.

  Over het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap 

  Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij in binnen- en buitenland, voor iedereen die daarvoor openstaat. Want in de Bijbel horen wij Gods boodschap van liefde voor de wereld, die ons in beweging brengt en onze weg verlicht.

  Solliciteren:

  Ben jij klaar voor een volgende stap in je loopbaan, maar wil je nog meer informatie? Dan kun je van maandag t/m donderdag contact opnemen met het Hoofd Fondsenwerving, Eric van Leeuwen (06-57005546).

  Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en reageer voor 24 februari via: o.v.v. vacature Relatiebeheerder Bijzondere Giften, of via ons formulier.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.