Social Media Manager Zij Lacht (20-28 uur)

zij lacht liza kruit-de Jonge

Ben jij een social media expert met passie voor de Bijbel? Kun jij inspirerende content verzinnen, schrijven en ontwerpen? Ben jij een creatieveling in hart en nieren en heb jij altijd nieuwe ideeën? En bovenal: heb jij hart voor de Bijbel en wil jij vrouwen in Nederland en Vlaanderen helpen om op dagelijkse basis bemoedigd te worden vanuit Gods Woord? Wij zoeken een creatieve en enthousiaste Social Media Manager voor onze online community Zij Lacht. Lees verder en ontdek of deze uitdagende en pionierende functie bij
jou past!

Over de functie

Als Social Media Manager bij Zij Lacht ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, analyseren en verbeteren van de contentstrategie voor onze social mediakanalen (Instagram, Facebook, Pinterest en mogelijk TikTok in de toekomst). Je creëert, ontwerpt en plant content, ontwikkelt online campagnes en nieuwsbrieven, onderhoudt contact met influencers en stimuleert de verkoop via social media. Daarnaast organiseer je fotoshoots, versterk je het membership en de community en ondersteun je bij projecten rondom community management. Als Social Media Manager word je ook het online gezicht van Zij Lacht en vind je het leuk om video’s en stories in te spreken.

Jouw profiel

  • Je hebt een relevant hbo-diploma (Communicatie, Theologie of een soortgelijke opleiding)
  • Je bent digitaal vaardig en spreekt gemakkelijk en enthousiast voor de camera
  • Je hebt affiniteit met de Bijbel en met de doelgroep (christelijke vrouwen 18-35 jaar)
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent enthousiast, zelfstandig, proactief, nauwkeurig en creatief

Over Zij Lacht

Zij Lacht is een online platform, in 2016 gestart door Liza Kruit-de Jonge. Sinds 2023 is Zij Lacht onderdeel van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap. Het platform helpt vrouwen in Nederland en Vlaanderen om de Bijbel te lezen, begrijpen en leven. De overdenkingen worden maandelijks door meer dan 50.000 vrouwen gelezen en helpen velen in het begrijpen en toepassen van de Bijbel. Naast de dagelijkse overdenkingen biedt Zij Lacht Bijbelleesplannen, online cursussen, events en online inspiratie.

Over het NBG

Het NBG heeft een prachtige missie: we brengen de Bijbel dichtbij in binnen- en buitenland, voor iedereen die daarvoor openstaat. Daarom zorgen wij ervoor dat de Bijbel beschikbaar is, als boek maar net zo goed in uiteenlopende digitale formats. En bieden we allerlei content aan die mensen helpt op hun weg met de Bijbel.

Wat bieden we jou?

  • Salaris in schaal 7 of 8 (€2.441 – €3.615 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%), eindejaarsuitkering (8,3%) en volledige vergoeding van OV-kosten
  • Een functie voor 20-28 uur per week met een hybride werkwijze. In principe maandag en donderdag op kantoor, maar gezien de functie is flexibiliteit mogelijk.

Startdatum

1 september 2023 of eerder in overleg

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief (en als het mogelijk is een korte kennismakingsvideo) gericht aan Liza Kruit-de Jonge voor 14 juni naar . Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 22 en 29 juni.