Kom naar een workshop Inspire bible journaling

Het Nederlands Bijbelgenootschap organiseert dit voorjaar een serie workshops Inspire Bible journaling. Altijd eens willen proberen om creatief met de Bijbel aan de slag te gaan? Dan is deze workshop echt wat voor jou.

Inhoud workshop

Tijdens de workshop ga je met de Inspire Bijbel (of voor wie wil de Schrijfbijbel) aan de slag. We gaan werken met aquarelverf (ook wel watercolor genoemd), aquarelpotlood, kleurpotlood, fineliners en Gelatos. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

Voor wie?

Iedereen die creatief aan de slag wil gaan met de Bijbel. Of je nu voor het eerst of al vaker eens geschilderd of gehandletterd hebt. Het leuke aan de Inspire Bijbel is dat er al 400 geïllustreerde Engelse bijbelteksten in staan. Die kan je inkleuren, of je kunt hele nieuwe illustraties maken.

Data en locaties

Aanmelden kan helaas niet meer

Compleet pakket!

Je krijgt een 2-urige workshop inclusief bijbel voor slechts € 55,-. Je kunt kiezen uit de net verschenen Inspire Bijbel of de nieuwste editie van de Schrijfbijbel (bonded leather). Heb je al een bijbel, dan kan je ook komen en kost de workshop € 40,-. De bijbel nemen we voor je mee naar de workshop.

Meld je nu aan

Aanmelden kan helaas niet meer