Logo NBG
Logo NBG

Alsjeblieft, hier is jouw e-book:


Geef vrijwillig een bijdrage voor het gratis e-book

Jouw gegevens zijn bij ons veilig. Als donateur houden we je regelmatig op de hoogte van de impact die jij maakt via ons werk. Je kunt je op elk moment hiervoor uitschrijven.

Wat we doen

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap brengt al meer dan 200 jaar de Bijbel dichtbij. We willen dat mensen in binnen- en buitenland toegang krijgen tot de Bijbel. Want in de Bijbel horen wij Gods boodschap van liefde voor de wereld, die ons in beweging brengt en onze weg verlicht.

Wij geloven in de kracht van de Bijbel! Daarom gunnen we iedereen een eigen Bijbel, zowel in Nederland en Vlaanderen als wereldwijd.

De Bijbel voor iedereen

De Bijbel verandert mensen. Dat wij de Bijbel op ieder moment beschikbaar hebben, is bijzonder. Veel christenen wereldwijd hebben nog geen eigen Bijbel.

Het is onze missie om mensen in binnen- en buitenland toegang te geven tot de Bijbel.

Doe je mee met deze missie?

Met jouw steun zorg je dat:

  • De Bijbel vaker opengaat in Nederland
  • De Bijbel wereldwijd wordt verspreid
  • Er nieuwe vertalingen gemaakt worden

Waarom een gift voor het gratis e-book?

Het e-book van het NBG is een gratis product. Voor de productie hiervan werken verschillende mensen samen; denk aan een Bijbelexpert, een vormgever, een copywriter, medewerkers van het verzendhuis etc. Om deze kosten te dekken, vragen we een vrijwillige bijdrage.

Hoe draag ik bij aan Bijbelverspreiding?

Het is de missie van het NBG om de Bijbel vaker open te laten gaan. In Nederland en de rest van de wereld. Het NBG werkt samen met meer dan 150 Bijbelgenootschappen om de Bijbel te verspreiden op plekken waar hij anders moeilijk komt. Ook verzorgen we verschillende vertalingen zodat de Bijbel voor iedereen ontdekt kan worden. Denk aan: de Bijbel in Gewone Taal, de Prentenbijbel (voor kinderen), de NBV21 en meer. Als donateur draag jij er dus aan bij dat de Bijbel vaker opengaat én verspreid wordt!