Nalaten

Ook na uw leven kunt u nog iets betekenen voor een ander via een nalatenschap. Door het Nederlands Bijbelgenootschap op te nemen in uw testament levert u een belangrijke bijdrage aan de voortzetting van het bijbelwerk.

Bovendien kunt u uiting geven aan uw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld door een terrein aan te geven dat u na aan het hart ligt. Zoals kinderbijbels voor de Nederlandse jeugd of nieuwe bijbelvertalingen.

Legaat of nalatenschap

Voor de toekomst van het bijbelwerk zijn nalatenschappen erg belangrijk. Wij hopen dat u wilt overwegen het Nederlands Bijbelgenootschap te noemen in uw laatste wil. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden:

  • U laat een legaat na aan het Nederlands Bijbelgenootschap. Dit is een door u bepaald geldbedrag of waardevol bezit (aandelen, kunstwerk of een huis).
  • U benoemt het Nederlands Bijbelgenootschap tot (mede-) erfgenaam van uw nalatenschap of een gedeelte daarvan.

Uitnodiging voor een gesprek

Hebt u vragen over nalaten aan het Nederlands Bijbelgenootschap? Relatiemanager mr. Sander Stevense van het NBG is graag bereid u verder te informeren. Neem voor advies of een persoonlijk gesprek contact met ons op. Als u het op prijs stelt, komt dhr. Stevense bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Dhr. Sander Stevense
(023) 514 61 75
sstevense@bijbelgenootschap.nl

Download de brochure

Een testament dient altijd door een notaris te worden opgemaakt. Wanneer u hierbij advies of begeleiding nodig hebt, zijn wij u graag van dienst. Stuurt u dan een bericht aan dhr. Sander Stevense, via sstevense@bijbelgenootschap.nl. Ook kunnen wij u een lijst toesturen van notarissen bij u in de buurt.

Vul het formulier in en download de brochure ‘Een gift van blijvende waarde’ met informatie over nut en noodzaak van het maken van een testament.

Nalaten - Download de brochure

Vul het formulier in en download de brochure ‘Een gift van blijvende waarde’, met informatie over nut en noodzaak van het maken van een testament.

Met het aanvragen van de brochure ‘Een gift van blijvende waarde’ gaat u er mee akkoord dat het NBG u eenmalig belt/mailt over nalaten.