Bijbelleesrooster 2023

Wil je elke dag een gedeelte uit de Bijbel lezen? Gebruik dan dit Bijbelleesrooster. Je kunt het downloaden, of via de app Mijn Bijbel lezen.

Ik wens je toe dat we je met dit leesrooster helpen om dagelijks een betekenisvolle ervaring te hebben met de Bijbel, Gods boodschap van liefde voor de wereld! 

Rieuwerd Buitenwerf, directeur Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Voor elke dag een Bijbeltekst

Dit dagelijks leesrooster dat gebaseerd is op een oecumenisch leesrooster combineert wereldwijde en eeuwenoude leeswijzen. Wereldwijd lezen protestantse en katholieke kerken elk jaar één evangelie helemaal door. In 2023 is dat het Matteüsevangelie. Eeuwenoud is bijvoorbeeld de lezing van 1 Timoteüs 6 op de gedenkdag van de Augsburgse Geloofsbelijdenis (de eerste protestantse geloofsbelijdenis) op 25 juni.

Lees uit je Bijbel of online

Download het Bijbelleesrooster als Word-bestand, of als PDF. Wil je graag online Bijbellezen? Schrijf je dan in voor het dagelijkse leesrooster in de app Mijn Bijbel.

Bijbelleesrooster 2024

Download het Bijbelleesrooster van 2024 alvast als Word-bestand, of als PDF.

Bijbelleesrooster 2022

NBV21 Standaardeditie

€ 38.00

Wil je extra tips?

Ben je op zoek naar tips om het Bijbellezen vol te houden? We schreven een blog met 9 tips. Of krijg je vaak de vraag waarom je (nog) uit de Bijbel leest? Lees dan de blog met 7 redenen die je dan kunt geven.

NBV21 Scheurkalender

Toegankelijke scheurkalender met bijbelteksten uit de NBV21. Teksten die prikkelen, bemoedigen, verrassen en verrijken. Eigentijds en ideaal voor een dagelijks moment met de Bijbel.

€ 8.95

44%