Bijbelleesrooster 2024

Wil je elke dag een gedeelte uit de Bijbel lezen? Gebruik dan dit Bijbelleesrooster. Je kunt het downloaden, of via de app Mijn Bijbel lezen.

Ik wens je toe dat we je met dit leesrooster helpen om dagelijks een betekenisvolle ervaring te hebben met de Bijbel, Gods boodschap van liefde voor de wereld! 

Rieuwerd Buitenwerf, directeur Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Bijbelleesrooster 2024

Ben je op zoek naar meer verdieping in de Bijbel? ‘Dagelijks brood’ of ‘geestelijk voedsel’, zo verwoorden Bijbellezers wereldwijd hoe zij de omgang met Gods Woord ervaren. Net als voedsel geeft de Bijbel kracht en moed voor de uitdagingen die iedere dag op ons afkomen.

Daarom bieden we je ook dit jaar graag ons Bijbelleesrooster aan: voor iedere dag een Bijbeltekst om ons te voeden en te inspireren.

Wil je graag online Bijbellezen? Schrijf je dan in voor het dagelijkse leesrooster in de app Mijn Bijbel.

Bijbelleesrooster 2022

Dagvers: elke dag een Bijbeltekst met uitleg

Wil je dagelijks toegankelijke uitleg bij Bijbelteksten? De Bijbel inspireert, bemoedigt, houdt ons een spiegel voor en laat ons de wereld met andere ogen zien. Reden genoeg om er iedere dag mee bezig te zijn! Met dit leesplan krijg je iedere dag een tekst uit de Bijbel aangereikt, voor jouw dagelijkse moment met de Bijbel.

Dagvers podcast

Liever Bijbel luisteren?

Luister elke dag Dagvers

De dagelijkse Bijbelpodcast van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap. Elke dag een stukje inspiratie uit de Bijbel en afsluitend een concrete vraag of opdracht. Zo komt de Bijbel echt dichtbij!

Wil je extra tips?

Ben je op zoek naar tips om het Bijbellezen vol te houden? We schreven een blog met 9 tips. Of krijg je vaak de vraag waarom je (nog) uit de Bijbel leest? Lees dan de blog met 7 redenen die je dan kunt geven.

NBV21 Scheurkalender

Teksten die prikkelen, bemoedigen, verrassen en verrijken.

€ 15.95