Bijbelleesrooster 2024

Wil je elke dag een gedeelte uit de Bijbel lezen? Gebruik dan dit Bijbelleesrooster. Je kunt het downloaden, of via de app Mijn Bijbel lezen.

Ik wens je toe dat we je met dit leesrooster helpen om dagelijks een betekenisvolle ervaring te hebben met de Bijbel, Gods boodschap van liefde voor de wereld! 

Rieuwerd Buitenwerf, directeur Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Voor elke dag een Bijbeltekst

‘Dagelijks brood’ of ‘geestelijk voedsel’, zo verwoorden Bijbellezers wereldwijd hoe zij de omgang met Gods Woord ervaren. Net als voedsel geeft de Bijbel kracht en moed voor de uitdagingen die iedere dag op ons afkomen. Maar hij doet nog veel meer: de Bijbel laat ons met nieuwe ogen naar onszelf en de wereld om ons heen kijken, en soms ervaren we dat God door een tekst heen heel persoonlijk tot ons spreekt.

Daarom bieden we u ook dit jaar graag ons Bijbelleesrooster aan: voor iedere dag een Bijbeltekst om ons te voeden en te inspireren.

Bijbelleesrooster 2024

Lees uit je Bijbel of online

Wil je graag online Bijbellezen? Schrijf je dan in voor het dagelijkse leesrooster in de app Mijn Bijbel.

Bijbelleesrooster 2022

NBV21 Standaardeditie

€ 39.95

Wil je extra tips?

Ben je op zoek naar tips om het Bijbellezen vol te houden? We schreven een blog met 9 tips. Of krijg je vaak de vraag waarom je (nog) uit de Bijbel leest? Lees dan de blog met 7 redenen die je dan kunt geven.

NBV21 Scheurkalender

Teksten die prikkelen, bemoedigen, verrassen en verrijken.

€ 15.95