Ontdek de Bijbel

Onze missie is om jou de Bijbel te laten ontdekken en praktisch te gebruiken in je leven. Daarom hebben we een aantal gratis producten ontwikkeld die jou daarbij kunnen helpen

Op retraite met de Psalmen

Schrijf je nu in voor dit gratis leesplan en maak 5 dagen lang een digitale reis door de Psalmen. 

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je wil nemen voor elk gebedsmoment. Wel is het goed om een rustig plekje op te zoeken en de tekst en de vragen op je in te laten werken; en om aan het einde steeds even terug te blikken op het gebed: wat heeft me geraakt, wat neem ik mee uit deze gebedstijd? 

De vrucht van de Geest

God wil aan het werk in het leven van mensen. Wil jij je laten vormen door zijn Geest en ontdekken hoe je vrucht kunt dragen? Dan is dit leesplan voor jou!

Ga elke dag aan de slag met een van de woorden die Paulus gebruikt en groei in geloof en liefde. Het boekje staat vol praktische tips.

Mijn Bijbel app

Mijn Bijbel is de gratis app waarmee je altijd & overal de Bijbel kunt lezen, ook offline. De app bevat meer dan dertig bijbelvertalingen, waaronder de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de Bijbel in Gewone Taal (BGT) en de Herziene Statenvertaling (HSV). Ook kun je in de app verschillende leesplannen volgen. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.