Vacatures

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij. Samen met leden en donateurs maken we het mogelijk dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven. Wil jij met ons aan die missie werken? Kijk dan snel bij onze vacatures.

Wij zoeken een Growth Marketeer

(28-36 uur)

Ben je iemand die altijd met data begint, graag hypotheses test en superefficiënt het maximale wil halen uit elk kanaal? Ben je een conversie-denker, ondernemend, analytisch, creatief en pragmatisch? En zou je het mooi vinden deze knowhow in te zetten voor een club met een prachtige missie? Versterk dan ons team en help mensen verder op hun weg met de Bijbel.

Wij zoeken een communicatieve ICT’er

(28-36 uur)

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG) zet de volgende stap in digitale communicatie en klantenservice. Dit jaar hebben we besloten om Salesforce in het hart van onze digitale communicatie te plaatsen. Ben jij een communicatieve ICT’er met een servicegerichte instelling en met kennis van Salesforce? Dan is dit een mooie baan voor jou!

Actievrijwilligers gezocht

Op dit moment hebben we geen projecten of activiteiten waar we vrijwilligers voor zoeken, maar houd onze website in de gaten.

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten of projecten waar we vrijwilligers voor zoeken? Dan kun je je ook aanmelden als actievrijwilliger door een mail te sturen naar  ovv ‘aanmelden actievrijwilliger’. Dit betekent dat we je mogen benaderen voor een specifieke activiteit zoals het organiseren van Bijbelzondag, namens het NBG naar een kerkelijke beurs/conferentie gaan, of het bezoeken van boekhandels.