Werken bij het NBG is werken aan een missie

Werken bij het NBG

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij. Samen met leden en donateurs maken we het mogelijk dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven.

Wij zijn het NBG

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap is een vereniging met meer dan 100.000 donateurs, gevers en leden. Daarnaast zijn duizenden mensen betrokken bij ons werk door het lezen van blogs, leesplannen of het doorgeven van de Bijbel. Bij het NBG werken ongeveer vijftig medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen, en we hebben een ledenraad en bestuur.

Wil jij ook werken bij het NBG en bijdragen aan onze missie? Bekijk dan onze vacatures.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Vacatures

Online Fondsenwerver

(28-36 uur)

Heb je hart voor de Bijbel? Is je wens dat deze wereldwijd opengaat en levens raakt? Ben je iemand die altijd online is en goed thuis is in sociale media, programma’s als WordPress en Google Analytics? Versterk dan onze missie! Zodat we voor nog veel meer mensen de Bijbel dichtbij kunnen brengen.

Relatiebeheerder Bijzondere Giften

(28-36 uur)

Ben jij op zoek naar een baan met betekenis? Wil jij bestaande relaties verder versterken en nieuwe relaties werven? Ben je iemand die graag in gesprek is met anderen over wat er echt toe doet? Versterk dan het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap als Relatiebeheerder Bijzondere Giften!

Vrijwilligerswerk

Een nieuwe vertaling voor christenen in Angola is mede mogelijk gemaakt door de donateurs van het NBG

Lid van de ledenraad met kennis van financiën

Per mei 2023 zoeken we een NBG-lid dat haar of zijn kennis van financiën wil inbrengen in de ledenraad.  

Heb je hier kennis van en heb je hart voor de Bijbel? Kom dan bij de ledenraad van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap en help ons om onze missie te realiseren!  

Waarom werken mensen bij het NBG?

Roelien Smit is ons Hoofd Communicatie: ‘Zo’n twee jaar geleden had ik gesprekken met een coach. Ik wilde weten wat eigenlijk mijn sterke kanten zijn in mijn werk, en hoe ik die zou kunnen inzetten. Die gesprekken leverden me veel helderheid op, en wat er vooral uit naar voren kwam was dat ik altijd op zoek was naar betekenis in mijn werk. En dat is wat mijn baan bij het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap zo uniek en zo betekenisvol maakt.’

Roelien Smit medewerker van het nederlands-vlaams bijbelgenootschap

Actievrijwilligers

Op dit moment hebben we geen projecten of activiteiten waar we vrijwilligers voor zoeken, maar houd onze website in de gaten.
Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten of projecten waar we vrijwilligers voor zoeken? Dan kun je je ook aanmelden als actievrijwilliger door een mail te sturen naar  ovv ‘aanmelden actievrijwilliger’. Dit betekent dat we je mogen benaderen voor een specifieke activiteit zoals het organiseren van Bijbelzondag, namens het NBG naar een kerkelijke beurs/conferentie gaan, of het bezoeken van boekhandels.

Bijbel in Gewone Taal, Groot Nieuws, NBV en NBV21