Werken bij het NBG is werken aan een missie

Werken bij het NBG

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij. Samen met leden en donateurs maken we het mogelijk dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven.

Wij zijn het NBG

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap is een vereniging met meer dan 100.000 donateurs, gevers en leden. Daarnaast zijn duizenden mensen betrokken bij ons werk door het lezen van blogs, leesplannen of het doorgeven van de Bijbel. Bij het NBG werken ongeveer zestig medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen, en we hebben een ledenraad en bestuur.

Wil jij ook werken bij het NBG en bijdragen aan onze missie? Bekijk dan onze vacatures.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Vacatures

moeder en dochter lezen samen de bijbel

Senior Online Fondsenwerver/ Marketeer

(32-36 uur)

Houd jij ervan om nieuwe manieren te zoeken om online fondsen te werven? Ben je iemand die vaak online is? Resultaatgericht en gedreven om te testen wat het beste werkt? Heb je goede kennis van Marketing Automation, CRM, sociale media- en paid marketing kanalen, WordPress en Google Analytics? Versterk dan het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap en onze missie! 

Gezin leest met kinderen de Samenleesbijbel

Marketing stagiair

(32 uur)

Ben jij een creatieve denker? En houd jij van schrijven? Wil je van dichtbij meemaken hoe Bijbels en andere boeken gemaakt worden? En wil je met je collega’s meedenken hoe je via diverse media zorgt dat mensen weten welke Bijbel bij hen past? Dan hebben wij dé stageplek voor jou: Help ons mee onze missie te realiseren!

Vrijwilligerswerk

Jongeren doen aan Bijbelstudie met de BGT

Lid van de ledenraad met kennis van de wereld van jongeren

Per mei 2023 ontstaat er een vacature in de ledenraad en zoeken we een NBG-lid dat haar of zijn kennis over jongeren en hun leefwereld wil inbrengen.  

Ben jij jong, ken je de leefwereld van jongeren en heb je hart voor de Bijbel? Versterk dan de ledenraad en draag bij aan onze missie!  

Een nieuwe vertaling voor christenen in Angola is mede mogelijk gemaakt door de donateurs van het NBG

Lid van de ledenraad met kennis van financiën

Per mei 2023 zoeken we een NBG-lid dat haar of zijn kennis van financiën wil inbrengen in de ledenraad.  

Heb je hier kennis van en heb je hart voor de Bijbel? Kom dan bij de ledenraad van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap en help ons om onze missie te realiseren!  

Roelien Smit medewerker van het nederlands-vlaams bijbelgenootschap

Waarom werken mensen bij het NBG?

Roelien Smit is ons Hoofd Communicatie: ‘Zo’n twee jaar geleden had ik gesprekken met een coach. Ik wilde weten wat eigenlijk mijn sterke kanten zijn in mijn werk, en hoe ik die zou kunnen inzetten. Die gesprekken leverden me veel helderheid op, en wat er vooral uit naar voren kwam was dat ik altijd op zoek was naar betekenis in mijn werk. En dat is wat mijn baan bij het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap zo uniek en zo betekenisvol maakt.’

Bijbel in Gewone Taal, Groot Nieuws, NBV en NBV21

Actievrijwilligers

Op dit moment hebben we geen projecten of activiteiten waar we vrijwilligers voor zoeken, maar houd onze website in de gaten.
Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten of projecten waar we vrijwilligers voor zoeken? Dan kun je je ook aanmelden als actievrijwilliger door een mail te sturen naar  ovv ‘aanmelden actievrijwilliger’. Dit betekent dat we je mogen benaderen voor een specifieke activiteit zoals het organiseren van Bijbelzondag, namens het NBG naar een kerkelijke beurs/conferentie gaan, of het bezoeken van boekhandels.