Werken bij het NBG is werken aan een missie

Werken bij het NBG

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij. Samen met leden en donateurs maken we het mogelijk dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven.

Wij zijn het NBG

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap is een vereniging met meer dan 100.000 donateurs, gevers en leden. Daarnaast zijn duizenden mensen betrokken bij ons werk door het lezen van blogs, leesplannen of het doorgeven van de Bijbel. Bij het NBG werken ongeveer vijftig medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen, en we hebben een ledenraad en bestuur.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

TopWerkgever

Wil jij ook werken bij het NBG en bijdragen aan onze missie? Bekijk dan onze vacatures. Je komt dan werken bij een topwerkgever volgens het medewerkersonderzoek van MonitorGroep.

Vacatures

Social Media Manager Zij Lacht

(20-28 uur)

Ben jij een social media expert met passie voor de Bijbel? Kun jij inspirerende content verzinnen, schrijven en ontwerpen? Ben jij een creatieveling in hart en nieren en heb jij altijd nieuwe ideeën? En bovenal: heb jij hart voor de Bijbel en wil jij vrouwen in Nederland en Vlaanderen helpen om op dagelijkse basis bemoedigd te worden vanuit Gods Woord? Wij zoeken een creatieve en enthousiaste Social Media Manager voor onze online
community Zij Lacht.

Relatiebeheerder Bijbelverspreiding

(16-24 uur)

Wil jij bijdragen aan onze missie? We zoeken een ‘Relatiebeheerder Bijbelverspreiding’. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het programma ‘bijzondere Bijbelverspreiding’ in Nederland en Vlaanderen; denk bijvoorbeeld aan verspreiding onder gevangenen, verspreiding via kerken, en verspreiding via andere christelijke organisaties. Ook werk je mee aan het onderhouden van contacten met migrantenkerken.

Waarom werken mensen bij het NBG?

Roelien Smit is ons Hoofd Communicatie: ‘Zo’n twee jaar geleden had ik gesprekken met een coach. Ik wilde weten wat eigenlijk mijn sterke kanten zijn in mijn werk, en hoe ik die zou kunnen inzetten. Die gesprekken leverden me veel helderheid op, en wat er vooral uit naar voren kwam was dat ik altijd op zoek was naar betekenis in mijn werk. En dat is wat mijn baan bij het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap zo uniek en zo betekenisvol maakt.’

Roelien Smit

Actievrijwilligers

Op dit moment hebben we geen projecten of activiteiten waar we vrijwilligers voor zoeken, maar houd onze website in de gaten.
Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten of projecten waar we vrijwilligers voor zoeken? Dan kun je je ook aanmelden als actievrijwilliger door een mail te sturen naar  ovv ‘aanmelden actievrijwilliger’. Dit betekent dat we je mogen benaderen voor een specifieke activiteit zoals het organiseren van Bijbelzondag, namens het NBG naar een kerkelijke beurs/conferentie gaan, of het bezoeken van boekhandels.

Bijbel in Gewone Taal, Groot Nieuws, NBV en NBV21