Lees in 1 jaar de Bijbel uit!

Heb jij het verlangen om de hele Bijbel te lezen? Maar waar begin je, hoe verdeel je je tijd en belangrijker: hoe houd je het vol? Wij helpen je hierbij met ‘De Bijbel in een jaar’ en een gratis leesrooster voor de eerste maand.

Wij bieden jou de juiste tools

De Bijbel in een jaar is de complete Bijbel, opgedeeld in een leesrooster met 365 gedeeltes. Het geeft een concrete invulling aan het Bijbellezen én je ontdekt mooie lijnen en verbanden tussen teksten uit het Oude en Nieuwe Testament. Ga de uitdaging aan op de manier die bij jou past: op papier, via de app, met een podcast of samen met anderen met een gratis leesrooster dat je kan uitprinten.

Lees het boek Bijbel in een jaar

Lees je graag van papier? Koop dan Bijbel in een jaar in de vertaling die jij graag leest: De NBV21 of de BGT. Je ontvangt de complete Bijbel, opgedeeld in een leesrooster met 365 gedeeltes. Om goed van start te gaan bieden we je een gratis leesrooster aan voor de eerste maand.

NBV21 Bijbel in een jaar

€ 29.95

Lees via Mijn Bijbel-app

Wil jij Bijbel in een jaar altijd bij de hand hebben? Volg dan het leesplan in de Mijn Bijbel app en lees waar het jou ook maar uitkomt. Thuis op de bank, in bed of onderweg.

Leesplan
Podcast

Luister via onze podcast

Sporten, wandelen of huishouden? Maak er een Bijbelmoment van! Met de Bijbel-in-een-jaar-podcast wordt de stap nog kleiner om dagelijks met de Bijbel bezig te zijn. Luister gratis waar en wanneer je maar wil.

‘Het is een prachtig programma, ik heb al diverse keren getracht de Bijbel door te lezen, maar telkens blijf je weer hangen of lees het half in de lastige begin boeken : Leviticus of Numeri. Nu met dit programma lukt dat wel, enerzijds omdat voorlezen minder “inspanning” kost, maar als het zo mooi wordt gelezen pakt het je ook. Maar ook door de hele opzet. Ik ben nu op dag 100 (iets later in het jaar begonnen). Maar de afwisseling is zo lekker en stimuleert je steeds vol te houden. Dank nogmaals voor jullie programma.’

Bram de Witte – Bijbelgebruiker

Samen met een groep

Samen lezen stimuleert. Speciaal voor groepen is er het support-programma. Met deze praktische tips, kun jij ook zelf een Bijbel in een jaar-groep starten.

Aan het kletsen
biej bedankt

Elke dag in je mailbox?

Schrijf je in en ontvang elke dag een e-mail met de dagelijkse Bijbeltekst en af en toe een toelichting. Zo heb je elke dag een moment om te lezen.

Over de Bijbel in een jaar

Voor elke dag is er in de Bijbel in een jaar een hoofdtekst – een verhaal uit het Oude Testament, een evangelietekst of een brief – die wordt aangevuld met bijvoorbeeld een bijpassende Psalm of een hoofdstuk uit het boek Spreuken. Door het unieke leesrooster ontdek je nieuwe lijnen door de Bijbel en is de stap kleiner om structureel Bijbel te gaan lezen.

NBV21 Bijbel in een jaar

€ 29.95

Bijbel in een jaar

Ontdek nieuwe lijnen door de Bijbel en lees de Bijbel in een jaar.

€ 29.95

‘Veel mensen geven aan dat ze graag meer in de Bijbel willen lezen. En uit eigen ervaring weet ik: het lezen van de hele Bijbel in één jaar is een bijzondere belevenis! Je ontdekt allerlei verhalen en teksten die je niet of nauwelijks kent.

Rieuwerd Buitenwerf, directeur Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Over het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

We brengen de Bijbel al meer dan 200 jaar dichtbij. We willen dat mensen in binnen- en buitenland toegang krijgen tot de Bijbel. Want in de Bijbel horen wij Gods boodschap van liefde voor de wereld, die ons in beweging brengt en onze weg verlicht.

We zorgen ervoor dat mensen wereldwijd toegang hebben tot goede vertalingen, én helpen we jou met leesplannen en uitgaven zoals Bijbel in een jaar!