contact NBG

Neem contact op 

Heb je een vraag, suggestie of tip? Neem contact op met het Klantencontactcentrum, we zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Klantenservice – vraag, compliment of opmerking

MM slash DD slash JJJJ
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NBG-lidmaatschap

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG) is een goed doel en brengt de Bijbel dichtbij dankzij leden en donateurs. Ook lid worden? Je regelt het gemakkelijk en snel via ons online formulier. Woon je in een niet-sepaland, of wil je het bedrag liever zelf overmaken? Maak dan zelf minimaal € 25,- per jaar naar het NBG over o.v.v. je naam, woonplaats, contributie + lidmaatschapsjaar (bijv. contributie 2023). Vragen over het betalen van je contributiegift kun je per e-mail aan ons stellen via .

Rekeningnummers

Nederland

Rekening: IBAN NL74 SNSB 0266 3808 08
T.n.v. Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap te Haarlem
BIC: SNSBNL2A

Vlaanderen

Rekening: IBAN BE25 4726 0609 5182
T.n.v. Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap te Antwerpen
BIC: KREDBEBB

Logo

Ben je op zoek naar ons logo? Je vindt hier verschillende formaten.

Boekhandels

Voor vragen over onze producten, bestellingen of leveringen in je boekhandel kun je contact opnemen met Bert Nagelhout. Bel naar +31 (0)6-20 40 97 68 of stuur je vraag per e-mail naar .

Een boekenkast vol oude bijzondere Bijbels

Bijbelbibliotheek

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap heeft een eigen Bijbelbibliotheek met een vrijwel complete collectie van Bijbels die sinds de boekdrukkunst verschenen zijn in Nederland. Belangrijke edities worden regelmatig uitgeleend aan musea. De Bijbels zijn op afspraak te bekijken voor onderzoekers en studenten. Een afspraak maken kan via het Klantencontactcentrum (KCC): e-mailadres  of telefoonnummer +31 (0)23-514 61 46.

Routebeschrijving

Voor een routebeschrijving naar één van onze kantoren klik je op “Directions” in één van de betreffende Maps. Google Maps zal dan openen, waarin je de routebeschrijving kan opvragen.