Doe mee

De Bijbel raakt je. Het boek is dan wel eeuwenoud, toch geeft het steeds nieuw inzicht of zet het je aan het denken. Dat wij de Bijbel op elk moment en in allerlei vormen beschikbaar hebben, is best bijzonder. In veel landen hebben mensen geen Bijbel. Omdat ze die niet kunnen betalen, of omdat er nog helemaal geen Bijbel in hun taal beschikbaar is. Daarom willen wij de Bijbel doorgeven: in binnen- en buitenland.

Doe met ons mee en steun ons!

De Bijbel heeft een grote betekenis in het leven van mensen. Help jij om de Bijbel open te laten gaan?

De Bijbel raakt je, geef hem door,

Doneren

Met jouw steun kunnen we de Bijbel doorgeven.

Meisje in Kenia krijgt een Bijbel

Schenken

Wilt u de missie van het NBG steunen met belastingvoordeel? Dan kan een periodieke schenking een aantrekkelijke optie zijn.

Een moeder leest haar zoontje voor uit de Babybijbel

Nalaten

Wilt u iets bijzonders nalaten? Ook als u er niet meer bent, kunt u helpen mensen In binnen- en buitenland toegang tot de Bijbel te geven.

Als kerk

Wil jij als kerk in Nederland en Vlaanderen ook meehelpen met de missie van het NBG? Wij geloven dat ieder mens de Bijbel als bron voor het leven kan ontdekken, lezen en omarmen. Die passie delen we met de kerk. Doe je mee als kerk?

Collecte houden

Help als kerk mee met Bijbelverspreiding en -vertaling door een collecte te organiseren. Wij bieden jou als kerk meer achtergrondinformatie en een beamerpresentatie aan.

Kinderen in Suriname lezen uit hun Prentenbijbel in het Aukaans

Project steunen

Onze missie is dat iedereen wereldwijd de Bijbel kan ontdekken, ervaren en doorgeven. Het NBG vertaalt en verspreidt de Bijbel. Dit is wat we dankzij jouw steun kunnen doen: