Bijbel per Maand Prentenbijbel Suriname

Bijbel per maand

Vind jij Bijbelverspreiding in zowel binnen- als buitenland ook belangrijk? Doe mee via Bijbel Per Maand (BPM).

Omdat iedereen in zijn of haar eigen taal de Bijbel moet kunnen lezen. Waar je ook geboren bent of wat je omstandigheden ook zijn. Help je ook?

Via Bijbel per Maand steun je elke maand één van onze Bijbelprojecten wereldwijd. Bijvoorbeeld Bijbels voor arme gezinnen in Honduras, braillebijbels voor blinde mensen in Ghana of Bijbel Basics-materiaal voor migrantenkinderen in Nederland en Vlaanderen. Elke maand deel jij een Bijbel uit.

Dit doen we al 50 jaar! Dankzij jouw steun krijgen elke maand duizenden mensen toegang tot de Bijbel in hun eigen taal.

Benieuwd naar het project van deze maand? Kijk bij onze projecten. Wil jij ook iedere maand iemand een Bijbel geven? Dat kan al vanaf 5 euro per maand. 

Ontdek elke maand een ander project

Met jouw steun kunnen we iedere maand ergens een Bijbel weggeven. Denk aan Bijbel Basics voor migrantenkinderen in Nederland en Vlaanderen, een Bijbelvertaling voor Gabon of een studiebijbel in Vietnam.

Bijbels voor Azerbeidzjan

Christenen in Azerbeidzjan zijn in een grote minderheid. Door de armoede zijn er veel christenen – ook in lokale kerken – die geen eigen Bijbel hebben. Help jij mee met Bijbelverspreiding in Azerbeidzjan zodat de mensen daar ook het evangelie kunnen lezen? Lees meer over dit project…