Bijbel per maand

Elke maand een Bijbel uitdelen: dat doen onze leden via Bijbel Per Maand (BPM). Omdat het belangrijk is dat iedereen de Bijbel in zijn of haar eigen taal kan lezen. Het zou daarbij niet uit mogen maken waar je bent geboren, welke taal je spreekt of wat je verdient.

Via Bijbel per Maand steun je elke maand één van onze Bijbelprojecten wereldwijd. Bijvoorbeeld Bijbels voor arme gezinnen in Honduras, braillebijbels voor blinde mensen in Ghana of Bijbel Basics-materiaal voor migrantenkinderen in Nederland en Vlaanderen. Elke maand deel jij een Bijbel uit.

Dit doen we al 50 jaar! Dankzij jouw steun krijgen elke maand duizenden mensen toegang tot de Bijbel in hun eigen taal.

Benieuwd naar het project van deze maand? Kijk bij onze projecten. Wil jij ook iedere maand iemand een Bijbel geven? Dat kan al vanaf 5 euro per maand. 

Ontdek elke maand een ander project

Met jouw steun kunnen we iedere maand ergens een Bijbel weggeven. Denk aan Bijbel Basics voor migrantenkinderen in Nederland en Vlaanderen, een Bijbelvertaling voor Gabon of een studiebijbel in Vietnam.

Weduwe in India met een pakket voedsel op haar hoofd.

November: Bijbel voor weduwen in India

Weduwen in India worden buitengesloten van het sociale leven. Het Bijbelgenootschap van India wil weduwen een nieuw perspectief brengen: bij God ben je als weduwe wel welkom. Het Bijbelgenootschap geeft weduwen een Bijbel en koppelt hen aan een kerk in hun buurt. In de kerk krijgen zij hulp om op eigen benen te gaan staan. Het is een gemeenschap waarin er naar hen wordt omgekeken.