Geef de Bijbel door

De Bijbel is het waard om door te geven. Ook aan mensen die niet (meer) vertrouwd zijn met de Bijbel. Wil jij het evangelie delen? Samen als kerk bij missionaire activiteiten, of in je eigen buurt of kennissenkring? Dan hebben we hier tips voor jou!

Speciaal voor mensen met een hart voor de Bijbel heeft het NBG verschillende uitgaven gemaakt die het makkelijk maken om Gods Woord te verspreiden. Je vindt hier goedkope Bijbels en ook deeluitgaven als bijvoorbeeld het evangelie van Johannes, of een selectie uit de Psalmen in Gewone Taal. Een mooier cadeau dan de Bijbel is er niet!

Hoe geef je de Bijbel weg? 7 tips!

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Wil je nog meer inspiratie krijgen over hoe je de Bijbel kunt doorgeven? Lees dan de blog met 7 tips van Liza.

Bijbel per maand

Wil je elke maand een Bijbel weggeven? Help ons dan mee! Als je lid wordt van de Bijbel per maand, help je ons om dat wereldwijd elke maand te doen.

Meisje met werkboek
Je helpt bijvoorbeeld in El Salvador, waar kinderen Bijbellessen krijgen. Die lessen geven hen zelfvertrouwen.

Via Bijbel per Maand steun je elke maand één van onze Bijbelprojecten wereldwijd. Bijvoorbeeld Bijbels voor arme gezinnen in Honduras, braillebijbels voor blinde mensen in Ghana of Bijbel Basics-materiaal voor migrantenkinderen in Nederland en Vlaanderen.

Elke maand deel jij een Bijbel uit!

Bijbel in Gewone Taal – weggeefeditie

Wil je graag een Bijbel weggeven? Dat kan met deze goedkope editie. Geef de Bijbel door aan iemand van een Alpha-cursus, een nieuwe bezoeker in de kerk of bijvoorbeeld aan je buren. Het gaat om de complete Bijbel in Gewone Taal.

Zij Lacht weggeefeditie

De Bijbel is allesbehalve saai! Het kan ons dagelijks leven verrijken en vreugde geven. Die schoonheid van het Evangelie mag ook weerspiegeld worden aan de buitenkant. Daarom hebben we deze speciale weggeefbijbel ontwikkeld: een klein, aantrekkelijk boek dat uitnodigt om geopend te worden. Het perfecte cadeau voor iedereen die op zoek is naar de Bron van vreugde.
Dit kleine boekje (10×14 cm) bevat de Bijbelboeken Psalmen en Johannes. Tussendoor staan enkele korte overdenkingen.

Laat iemand kennismaken met de Bijbel

Voor iedereen die graag in de Bijbel wil lezen, maar niet weet waar te beginnen is er nu Bijbel in een uur. In één uur neemt deze uitgave de lezer mee langs de belangrijkste verhalen in de Bijbel. Van de schepping tot Openbaring. De teksten in Bijbel in 1 uur zijn overgenomen uit de Nieuwe Bijbelvertaling. Daardoor is dit boek een echt opstapje om in de Bijbel te gaan lezen. Bijbel in 1 uur is een leuk boek om voor jezelf te kopen, maar is ook erg geschikt om weg te geven aan beginnende bijbellezers die zich willen oriënteren op de Bijbel.

Bijbel in een uur