NBG WordPress plugin voor kerken en gemeenten

Als je de Bijbel graag op je website wilt vertonen, dan kan dat met onze handige WordPress plugin. Met deze plugin kun je Bijbelpassage’s en popups uit verschillende Bijbelvertalingen van het NBG op je website plaatsen. Ook kun je de Bijbeltekst van de dag met toelichting op je website tonen.
Registreer via onderstaand formulier. Als wij de aanvraag hebben goedgekeurd, krijg je de plugin via e-mail toegestuurd met een activatiecode.


Bijbelpassage

1In het begin was het Woord, het Woord was bij God en het Woord was God. 2Het was in het begin bij God. 3Alles is erdoor ontstaan, zonder het Woord is niets ontstaan van wat bestaat. 4In het Woord was leven en het leven was het licht voor de mensen. 5Het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet in haar macht gekregen.

Bijbelpopup

Als je iets vertelt over een bepaalde Bijbeltekst, dan kun je met onze plugin een popup tonen met de betreffende Bijbeltekst.

Bijbeltekst van de dag

Jeremia 31:23-30

2331:23 Jes. 11:9Jes. 11:9Dit zegt de HEER van de hemelse machten, de God van Israël: Ik zal hun lot ten goede keren, en dan zal in de steden van Juda, in het hele land, opnieuw te horen zijn: “Moge de HEER je zegenen, Jeruzalem, woonplaats van gerechtigheid, heilige berg!” 24Stedelingen, boeren en herders zullen weer in Juda wonen. 2531:25 Ps. 23:2-3Ps. 23:2-3Wie dorstig zijn, zal Ik verkwikken; wie uitgeput zijn, geef Ik kracht.’ 26Hierop ontwaakte ik en sloeg mijn ogen op. De slaap had mij goedgedaan. 2731:27 Jes. 49:19-20Zach. 2:8Jes. 49:19-20Zach. 2:8‘De dag zal komen – spreekt de HEER  – dat Ik Israël en Juda zal inzaaien met mensen en met dieren. 2831:28 Jer. 1:10Jer. 1:10Zoals Ik niet aarzelde om hen uit te rukken en te verwoesten, af te breken, kwaad te doen en te vernietigen, zo zal Ik niet aarzelen om hen op te bouwen en te planten – spreekt de HEER . 2931:29 Ezech. 18:2Ezech. 18:2Dan zal men niet meer zeggen: “Als de ouders onrijpe druiven eten, krijgen de kinderen stompe tanden,” 30maar zal wie zondigt om zijn eigen zonden sterven. Wanneer iemand onrijpe druiven eet, zullen zijn eigen tanden stomp worden.


Aanvraagformulier

Naam
E-mailadres(Vereist)
Op welk domein wilt u de plugin gebruiken?