Christelijke podcasts

Op deze pagina staan onze Bijbelpodcasts. Zo maken we bijvoorbeeld elke dag ‘Dagvers’. Of laat je inspireren door ‘Bijbelbekentenissen’, over hoe mooi, maar ook hoe moeilijk Bijbellezen kan zijn.

Dagvers

Wil jij je dag beginnen met de Bijbel en ontdekken wat dit bijzondere boek voor jouw leven te zeggen heeft? Dan is deze podcast voor jou!

Bijbelbekentenissen

In deze podcast gaan we met gasten in gesprek over hun worstelingen en ook over hun inspirerende momenten met de Bijbel.

Bijbel in 1 jaar

Heb jij altijd al eens de Bijbel helemaal door willen nemen? Zodat je God beter leert kennen? Doe dan mee met de Bijbel in een jaar podcast!

Kind & Bijbel

In deze podcast praat Daniëlle Koudijs (bekend van Power to the Mama’s) met opvoedexperts, kinderboekenschrijfsters en ouders over hoe je kinderen kunt helpen op hun reis met de Bijbel. 

De Luisterbijbel

Een audiobijbel, maar dan gewoon in je favoriete podcastspeler. Elke aflevering van deze podcast is een hoofdstuk uit een Bijbelboek. Zo luister je in je eigen tempo Bijbelboek na Bijbelboek.

Verdiep je in de Bijbel

‘Verdiep je in de Bijbel’ is een Bijbelstudiepodcast. En we gaan écht de diepte in. Op zoek naar betekenislagen die dieper liggen dan wat je op het eerste gezicht leest.

Op weg met de NBV21

Met deze podcast geven we je een kijkje achter de schermen van de NBV21 gaan in gesprek met mensen die veel over de Bijbel weten.

Bidden met de Psalmen

Ben jij ook toe aan een nieuwe manier van bidden? Nikolaas Sintobin sj, jezuïet en internetpastor gaat in gesprek over Ignatiaans bidden.

Bidden met de Psalmen

Lezen met je hart

Met de podcast ‘Lezen met je hart’ gaan we de vier evangeliën uit het Nieuwe Testament door aan de hand van Lectio Divina.

Abonneer je nu

Abonneer je nu via SpotifyGoogle Podcasts of Apple Podcasts om geen dag te missen.