De Migration Bible

geeft inzicht,

verbindt en bemoedigt.

Nu verkrijgbaar: de Migration Bible

De Migration Bible geeft inzicht, verbindt en bemoedigt. Ontdek het verhaal van God door de lens van migratie, wordt bemoedigd door de verhalen van migranten over veerkracht en hoop, en raak verbonden als migranten en niet-migranten.

Over de Migration Bible

De Migration Bible is een Engelstalige Bijbel die de volledige Good News Translation bevat, aangevuld met meer dan 250 pagina’s extra content rond migratie. De extra content, geschreven door migranten en niet-migranten uit verschillende werelddelen en culturen en begeleid door een internationale redactie van theologen, bestaat uit 22 leesplannen, 17 artikelen en 15 hedendaagse portretten.

Wat zeggen anderen over de Migration Bible?

Fred Kappinga

‘Ik ben enorm dankbaar voor de Migration Bible. Deze Bijbel helpt mij als voorganger van een cross-culturele kerk om het evangelie op een diepere manier te delen.’

An-Ting Yi

‘The Migration Bible opens our hearts to welcome strangers and those other from us, and further invites us to become a migrant, literally or metaphorically, to embark upon a unique faith journey.’

Voor wie is de Migration Bible?

  • Christelijke migranten die hun leven en roeping in een nieuwe context willen ontdekken.
  • Niet-migranten die migranten tegenkomen in hun omgeving of in het nieuws. Personen die meer willen begrijpen over migranten in de Bijbel en migranten in de 21e eeuw en van hen willen leren.
  • Migrantenkerken en kerken die met migranten werken en hen beter willen begrijpen en meer voor hen willen betekenen.

Extra content in de Migration Bible

22 leesplannen

Vind je weg door de Bijbel met leesplannen over een scala aan migratiegerelateerde onderwerpen. Van migrantenkerken in het Nieuwe Testament tot nieuwe hoop en strijd na de ballingschap, maar ook meer algemene leesplannen die de lezer helpen de Bijbel te ontdekken.

17 artikelen

Met zeventien artikelen helpt deze Bijbeluitgave om hoop en richting te vinden in de Bijbel en de problemen van vandaag te zien in Bijbels perspectief. Op diverse migratieverhalen uit de Bijbel wordt ingezoomd, zoals de verhalen van Ruth, Elia en Daniël. Met thema’s als Vluchtelingen in je achtertuin, Klimaatverandering en migratie en Reageren op trauma worden uiterst actuele thema’s besproken.

15 hedendaagse portretten

Ontmoet migranten en mensen die migranten ontmoeten uit verschillende delen van de wereld. Mensen zoals Chrishanthy, die uit het door oorlog verscheurde Sri Lanka vluchtte naar het Verenigd Koninkrijk. Haar eerlijke verhaal over trauma’s en geloof is een aanmoediging voor ons allemaal. Of maak kennis met Lori, die met haar werk als kinderverzorgster in Nederland de opleiding van neefjes en nichtjes in de Filippijnen financierde, en wiens trouwe harde werk heeft geresulteerd in zegen.

Migration Bible

€ 25.00