De NBV21 Schoolbijbel is een geschikt afscheidscadeau voor kinderen van de Basisschool

Ontdek de Bijbel op school

Om de Bijbel tijdens de basisschool te ontdekken maken we schoolbijbels. Een prachtig cadeau voor leerlingen!

Ken je de Bijbel in Gewone Taal voor jou? Een speciale schoolbijbel, ontwikkeld in samenwerking met Kwintessens. In deze best verkochte uitgave vind je de hele Bijbel en daarnaast volop extra materiaal. Zo vind je er pagina’s met informatie over de Bijbel, leuke weetjes over populaire Bijbelse namen en opdrachten om zelf aan de slag te gaan met relevante thema’s uit de Bijbel, waaronder hoop, angst, verliefd zijn en kiezen. Aan de hand van voorbeelden wordt uitgelegd hoe deze thema’s een rol spelen in de Bijbel. 

Bijbel in Gewone Taal – schooleditie

De BGT voor jou is voor jongeren en tieners vanaf de bovenbouw die zelf over geloof willen nadenken. Ook is de BGT voor jou bijzonder geschikt als waardevol afscheidscadeau van groep 8.

NBV21 Bijbeleditie voor jongeren

Deze Bijbel bevat de complete NBV21, aangevuld met achtergrondinformatie over de Bijbel, een toegankelijke inleiding op de Bijbel als bron voor geloof en samenleving en handreikingen om te starten met lezen. Ook zijn in deze editie alle tekstverwijzingen als in de standaardedities overgenomen. Met een toegankelijke uitstraling. Deze editie is verkrijgbaar mét en zonder deuterocanonieke boeken. Tip: zit jouw kind in groep 8? Deze NBV21-editie voor jongeren is ook een mooi cadeau als afsluiting van de schoolperiode.

Top 5 schoolbijbels

Hier vind je het grootste aanbod ‘schoolbijbels’: Bijbels die bij uitstek geschikt zijn voor kinderen en tieners.

Blader door de voorbeeldpagina’s, laat je informeren en kies welke Bijbel het beste bij je past. Dat kan voor school zijn, voor leerlingen van groep 8 die afscheid nemen of als bijzonder cadeau.