Bewust in de zomer

De zomer is voor veel mensen een periode om los te komen van het dagelijks leven. Of je een verre reis maakt of dicht bij huis blijft: het leven gaat even in een andere versnelling. Het is dan ook bij uitstek een moment om je te bezinnen en te reflecteren. Er is in het leven genoeg waar we ons zorgen over maken. Gelukkig is er ook veel om dankbaar voor te zijn.

Zomerboekje Onderweg met Paulus

Met dit boekje lees je iedere dag een stuk uit de brief van Paulus aan de Filippenzen en een inspirerende uitleg. En iedere dag is er een vraag of uitdaging om de Bijbeltekst te betrekken op je eigen leven. Doe hem in je handbagage of leg hem binnen handbereik in die lekkere stoel bij het raam, en laat je door Paulus meenemen naar het geheim van de diepe vreugde die hij overal en altijd ervaart! De inhoud van dit boekje vind je in het gratis zomerleesplan.

Bijbel Basics Zomerdoeboek een wereld van verschil

Het leukste cadeau voor in de zomervakantie: dat is Een wereld van verschil, het nieuwe zomerdoeboek van Bijbel Basics. Een doeboek voor doeners, denkers, speurders en knutselaars vanaf 7 jaar! Een wereld van verschil staat boordevol leuke info uit de Bijbel en steekt in op verschillen in culturen en gebruiken. Vanwege de lage prijs ook aantrekkelijk als cadeautje namens kerk, kinderclub, kamp of vakantiebijbelweek.

Bijbels uitdelen in de zomer?

Zoek je een leuke activiteit tijdens de zomer? Je kan ervoor kiezen om de Bijbel weg te geven aan iemand. Neem eentje mee in je koffer op vakantie en doe iets moois voor een ander. Op de Weggeefbijbelpagina vind je Weggeefbijbels en tips voor hoe je dit het beste aanpakt.

Of lig achterover op je strandstoel en lees een mooi leesplan over bepaalde thema’s of personen in de Bijbel.