Hoofdinhoud

NBV21 workshop op Missiecongres Brussel

De allereerste NBV21-workshop in Vlaanderen wordt gehouden op zaterdag 19 maart. Hoofd Vertalen Matthijs de Jong van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG) gaat over deze nieuwste Bijbelvertaling in gesprek met het publiek.

Belang van aanwezigheid

Prof. dr. Matthijs de Jong was projectleider van de NBV21. Hij geeft op het Missiecongres een workshop over de NBV21 – de nieuwste Bijbelvertaling. Relatiebeheerder Kerken Marian Knetemann: ‘Het is een prachtige gelegenheid om mensen met een passie voor de Bijbel te ontmoeten. Zo delen het Missiecongres en het NBG een gezamenlijke missie: in de Bijbel horen wij Gods boodschap van liefde voor de wereld.’ Naast de workshop over de NBV21 zorgt het NBG ook voor een stand op dit congres. 

Missionair congres

Het Missiecongres is een groot driedaags familiefeest van ontmoeting en bezinning waar alle Rooms-Katholieken van België samen op zoek gaan naar manieren om in de huidige wereld het geloof uit te dragen. De bedoeling is om de talrijke en mooie initiatieven van parochies en gemeenschappen bekend te maken en ideeën uit te wisselen. Het Missiecongres is een initiatief van een groep leken uit heel België.   

Aanmelding

Het Missiecongres vindt plaats op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 maart in en rond de Basiliek van Koekelberg in Brussel. Tickets en meer informatie vindt u via onderstaande link:

Nieuws

Was dit interessant of nuttig? Deel dit bericht met je netwerk!