Hoofdinhoud

Bijbel Challenge met NBV21 op Opwekking  

Tijdens de Pinksterconferentie ‘Opwekking’ – van 3 tot en met 6 juni in Biddinghuizen – zal non-stop de NBV21, de nieuwste Bijbelvertaling, worden voorgelezen. Wie wil meedoen met deze Bijbel Challenge kan online intekenen. De challenge is opgezet door het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap.

‘We dagen bezoekers uit om in sessies van een kwartier non-stop de NBV21 te lezen, van Genesis tot en met Openbaring’, zegt Paul Abspoel, Programmacoördinator Kerken bij het NBG. ‘Wie wil meedoen kan zich vanaf nu aanmelden via de website.’ 

De Bijbelchallenge verloopt in estafette en gaat dag en nacht door, van vrijdagmorgen tot en met maandagmiddag, in een speciale tent. Er komen ook enkele open tijdvakken. Op die momenten kunnen bezoekers van de Pinksterconferentie spontaan meedoen. 

Jeugdclubs en andere groepen 

Jeugdclubs, kringen en andere groepen die tezamen een aaneengesloten deel van de voorleesmarathon voor hun rekening willen nemen – bijvoorbeeld in de nachten – kunnen zich melden bij Patrick van der Plaat, Relatiebeheerder Kerken ( of bij Paul Abspoel (. Groepen krijgen een of meerdere uren toebedeeld. Ieder lid van de groep leest daarbinnen minimaal een kwartier voor. 

Ben je benieuwd wie ook meedoen of wil je aan andere mensen laten zien dat je meedoet aan de challenge? Ontdek het op Facebook:

Nieuws

Was dit interessant of nuttig? Deel dit bericht met je netwerk!