Uitgever

Als uitgever blijven wij zoeken naar verschillende vormen en edities om de Bijbel toegankelijk te maken voor iedereen.

Download de aanbiedingen met uitgaven

Het uitgeven van Bijbels en producten rond de Bijbel is een van de belangrijkste activiteiten van het NBG. De uitgaven dragen bij aan het begrip, de toegankelijkheid, de leesbaarheid van de Bijbel, maar helpen je ook met het verdiepen van je Bijbelkennis.

De Bijbel is een waardevol boek dat ook in onze tijd veel te zeggen heeft. Iedereen heeft zijn eigen wensen en mensen lezen de Bijbel op verschillende manieren. Als uitgever blijven we zoeken naar verschillende vormen om de Bijbel toegankelijk te maken voor iedereen. Dit werk kunnen we doen dankzij donateurs die onze missie steunen en mogelijk maken. En het mooie is dat opbrengsten van de verkoop bijdragen aan het Bijbelwerk in Nederland, Vlaanderen en wereldwijd.

NBV21 Standaardeditie

€ 39.95

Bijbel in Gewone Taal – standaard

€ 37.50

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Bijbel kopen

Wil je een Bijbel, kinderbijbel of Bijbels boek kopen? Dat kan in onze eigen NBG webshop. Koop je je Bijbel of boek liever in een boekwinkel? Bij onze partnerboekwinkels vind je al onze uitgaven en word je deskundig geholpen, of informeer naar de mogelijkheden bij je lokale boekhandel.