NBG als uitgever

Het uitgeven van Bijbels en producten rond de Bijbel is een van de belangrijkste activiteiten van het NBG. Als uitgever blijven wij zoeken naar verschillende vormen en edities om aan alle wensen tegemoet te komen en zo het gebruik van de Bijbel te bevorderen.

Het uitgeven van Bijbels en producten rond de Bijbel is een van de belangrijkste activiteiten van het NBG. De uitgaven dragen bij aan het begrip, de toegankelijkheid, de leesbaarheid van de Bijbel, maar bieden ook verdieping van de Bijbelkennis en de toepasbaarheid in het dagelijks leven. We willen het expertisecentrum zijn op het gebied van de Bijbel. Daarbij weerspiegelt ons uitgavenpalet de typen uitgaven die Bijbellezers willen en verwachten.

De Bijbel is een bijzonder waardevol boek dat ook in onze tijd veel te zeggen heeft. Niet iedereen is hetzelfde en niet iedereen heeft dezelfde behoeftes. De een is op zoek naar verdieping, de ander zoekt een geïllustreerde uitgave die uitnodigt tot lezen. De een leest graag thuis de Bijbel, de ander in groepsverband. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en mensen lezen de Bijbel op verschillende manieren. Dat maakt dat wij als uitgever ook blijven zoeken naar verschillende vormen en edities om aan al deze wensen tegemoet te komen en zo het gebruik van de Bijbel te bevorderen. Dit werk kunnen we doen dankzij donateurs die deze missie steunen en mogelijk maken. En het mooie is dat eventuele opbrengsten van de verkoop direct weer geïnvesteerd worden in het Bijbelwerk in Nederland, Vlaanderen en wereldwijd.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Bijbel kopen

Wil je een Bijbel, kinderbijbel of Bijbels boek kopen? Dat kan in onze eigen NBG webshop. Koop je je Bijbel of boek liever in een boekwinkel? Bij onze partnerboekwinkels vind je al onze uitgaven en word je deskundig geholpen, of informeer naar de mogelijkheden bij je lokale boekhandel.