Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap als uitgever

Het uitgeven van Bijbels en producten rond de Bijbel is een van de belangrijkste activiteiten van het NBG. Als uitgever blijven wij zoeken naar verschillende vormen en edities om aan alle wensen tegemoet te komen en zo het gebruik van de Bijbel te bevorderen.

Het uitgeven van Bijbels en producten rond de Bijbel is een van de belangrijkste activiteiten van het NBG. De uitgaven dragen bij aan het begrip, de toegankelijkheid, de leesbaarheid van de Bijbel, maar bieden ook verdieping van de Bijbelkennis en de toepasbaarheid in het dagelijks leven. We willen het expertisecentrum zijn op het gebied van de Bijbel.

De Bijbel is een waardevol boek dat ook in onze tijd veel te zeggen heeft. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en mensen lezen de Bijbel op verschillende manieren. Als uitgever blijven we zoeken naar verschillende vormen en edities om Bijbelgebruik te bevorderen. Dit werk kunnen we doen dankzij donateurs die onze missie steunen en mogelijk maken. En het mooie is dat eventuele opbrengsten van de verkoop direct weer geïnvesteerd worden in het Bijbelwerk in Nederland, Vlaanderen en wereldwijd.

NBV21 Standaardeditie

€ 38.00

Bijbel in Gewone Taal – standaard

De meest duidelijke en begrijpelijke Bijbelvertaling. En betrouwbaar, want het is vertaald vanuit de brontekst.

€ 34.95

Download de aanbiedingen met uitgaven

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Bijbel kopen

Wil je een Bijbel, kinderbijbel of Bijbels boek kopen? Dat kan in onze eigen NBG webshop. Koop je je Bijbel of boek liever in een boekwinkel? Bij onze partnerboekwinkels vind je al onze uitgaven en word je deskundig geholpen, of informeer naar de mogelijkheden bij je lokale boekhandel.