Nieuws

 • 22 januari 2018

  Het Nederlands Bijbelgenootschap presenteert vandaag zijn eerste voorjaarsaanbieding aan de boekhandel. In deze aanbieding zijn de nieuwe uitgaven van het NBG te vinden maar ook een overzicht van het complete NBG-fonds.

  lees verder
 • 9 januari 2018

  Het NBG lanceert vandaag de gratis app Mijn Bijbel. Met de app kan iedereen in zes vertalingen de Bijbel lezen, waaronder de Bijbel in Gewone Taal (BGT) en Nieuwe Bijbelvertaling (NBV). De vertalingen zijn downloadbaar en daardoor ook offline te lezen.

  lees verder
 • 8 januari 2018

  Hoe vaak nemen we de tijd om stil te staan bij waar het in het leven echt om gaat? Met het Bijbelleesrooster 2018 reikt het NBG u voor iedere dag van het jaar een bijbeltekst aan.

  lees verder

Het NBG brengt de Bijbel dichtbij

Bekijk alle projecten

Het NBG brengt de Bijbel dichtbij. Van de Bijbel in Gewone Taal tot een nieuwe bijbelvertaling voor Burkina Faso. En van debijbel.nl tot het Bijbelfestival voor gezinnen. Samen met leden en donateurs maken we het mogelijk dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven. Dat doen we voor volgende generaties, in andere talen en in nieuwe vormen. Kijk maar:
 • Avatar van Alinda Bol

  De bijbel is zó belangrijk voor mij, daarom ben ik lid van het Nederlands Bijbelgenootschap

  Alinda Bol
 • Avatar van Elsbeth Gruteke

  debijbel.nl is relevant en betrouwbaar, want het is gemaakt door het NBG

  Elsbeth Gruteke
 • Avatar van Herman Wegter

  In de Samenleesbijbel wordt ieder kind op zijn of haar eigen manier aangesproken

  Herman Wegter