Hoofdinhoud

Eerste NBV21-bijbels rollen van de pers

Bij Royal Jongbloed in Heerenveen zijn de eerste exemplaren van de NBV21 van de drukpers gerold. ‘Ik verheug me erop dat iedereen deze bijbel straks kan lezen’, zegt directeur Rieuwerd Buitenwerf van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG).

De eerste beelden van het drukken van de NBV21 zijn te zien in dit filmpje, met Buitenwerf en directeur Matty Groen van Royal Jongbloed bij de drukpers:

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

‘Ik ben er trots op dat wij deze bijbel mogen drukken’, aldus Groen. Royal Jongbloed maakt de verschillende uitvoeringen van de NBV21 die het NBG uitgeeft, waaronder de standaardeditie, de compacte editie, de luxe editie en de huwelijksbijbel. Deze en andere edities zijn te bekijken en vooruit te bestellen via onderstaande link:

De NBV21 wordt over precies twee maanden gepresenteerd. Het is de up-to-date gebrachte Nieuwe Bijbelvertaling van 2004. Beter, scherper en krachtiger dan de versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden bijbellezers.

Nieuws

Was dit interessant of nuttig? Deel dit bericht met je netwerk!