Hoofdinhoud

Kopiëren nu ook met een gratis account

Vanaf nu is een belangrijke functionaliteit ook beschikbaar voor alle debijbel.nl gebruikers met een gratis account: het kunnen kopiëren van bijbelteksten. Zo kan je direct aan de slag met de Bijbel, zoals jij dat wilt. Hiermee werken we als Nederlands en Vlaams Bijbelgenootschap aan onze missie: de Bijbel dichtbij brengen.

De kopieerfunctionaliteit was tot nu toe alleen beschikbaar voor plus-gebruikers, maar nu kan elke bezoeker die zich registreert voor een gratis account bijbelteksten kopiëren. Zo wordt het heel makkelijk om teksten voor eigen gebruik, bijbelstudies of kerkdiensten te gebruiken. 

‘Digitaal bijbellezen zit al jaren in de lift. Dat willen we zo goed mogelijk faciliteren’, zegt bijbelgenootschap-directeur Rieuwerd Buitenwerf. ‘Daarom hebben we de kopieermogelijkheid op debijbel.nl uitgebreid. Ook wie geen lid of donateur is, kan nu met een gratis account teksten kopiëren. We willen dat mensen gemakkelijk met de Bijbel aan de slag kunnen. Daar helpt deze verandering bij.’  

Wil je gebruik maken van de kopieerfunctie? Ga naar debijbel.nl en klik op ‘Gratis account’. Heb je al een account? Klik dan op ‘inloggen’. 

Over debijbel.nl

Met debijbel.nl brengen het Nederlands Bijbelgenootschap en het Vlaams Bijbelgenootschap de Bijbel dichtbij. Op deze website vind je de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de Bijbel in Gewone Taal (BGT), de Herziene Statenvertaling (HSV) en vele andere vertalingen. Naast vertalingen lees je er uitleg over de Bijbel en de wereld van de Bijbel. Bij debijbel.nl hoort de app Mijn Bijbel. In deze gratis bijbel app lees je de Bijbel ook offline. Zo heb je altijd de Bijbel bij de hand.  

Nieuws

Was dit interessant of nuttig? Deel dit bericht met je netwerk!