Nieuws

Gezocht: vrijwilligers met hart voor de Bijbel

Ga in jouw omgeving aan de slag als vrijwilliger van het Nederlands Bijbelgenootschap. Als vrijwilliger ben jij de plaatselijke ambassadeur van het NBG en breng je op allerlei manieren de Bijbel dichtbij.

Eenmalig of regelmatig?

Wij zoeken zowel vrijwilligers die eenmalig meedoen aan een project als vrijwilligers die zich regelmatig willen inzetten. Ook de inhoud van het werk kan verschillen, van het bemannen van een stand van het NBG, tot het onder de aandacht brengen van Bijbelzondag.

Teamcoaches en Activiteitencoaches

Wij zijn in het bijzonder op zoek naar teamcoaches en activiteitencoaches. Zij zijn de spil van het vrijwilligerswerk in de eigen omgeving. Zie ook de folder over vrijwilligerswerk als teamcoach of activiteitencoach. Hierin lees je ervaringsverhalen en kom je er achter of het bij je past.

Kom kennis maken met het NBG

Heb jij interesse en mogelijkheden om ons te helpen? Bekijk de vacature of kom naar een van de rayonontmoetingen. Tijdens de rayonontmoetingen krijg je als bezoeker informatie over de materialen, projecten en het vrijwilligerswerk dat het NBG aanbiedt.

Neem contact op met Wilma van de Veen om meer te weten te komen via telefoonnummer 06-21287674 of via wvdveen@bijbelgenootschap.nl.