Hoofdinhoud

Gratis Bijbel Basics-webinars over veertigdagenproject Bijbel Basics

Doe jij de kindernevendienst of kinderkerk in jouw kerk en wil je je voorbereiden op de tijd voor Pasen? Meld je dan aan voor het webinar van Bijbel Basics. In een halfuur helpt het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap je op weg. Het webinar wordt twee keer gehouden: op 11 en 15 januari om 20.00 uur.

Het webinar wordt gegeven door kinderwerkspecialist Lucré de Man-van Putten en Bijbel Basics-redacteur Ageeth de Ruiter. Er is een interactieve chat voor vragen en opmerkingen. Centraal staat het Bijbel Basics materiaal voor de veertigdagentijd. Het thema daarvan is: ‘Met vallen en opstaan – Met Petrus op weg naar Pasen’. Lucré en Ageeth lichten het thema toe, noemen de producten die je kunt bestellen en bespreken hoe je het materiaal kunt gebruiken in jouw kerkelijke gemeente. 

Het webinar is gratis en wordt twee keer uitgezonden. Meld je aan voor het webinar en kies voor 11 of 15 januari gaat via deze link. Kun je geen van beide avonden? Meld je dan toch aan, dan ontvang je een link waarmee je terug kunt kijken. 

Bijbel Basics is de kindernevendienstmethode waarmee kinderen 200 essentiële Bijbelverhalen twee keer meekrijgen: eenmaal in de leeftijd tussen 4 en 8 jaar en eenmaal tussen 8 en 12 jaar. Bijbel Basics is gebaseerd op de kindertheologie: een open manier om met kinderen Bijbel en geloof te ontdekken. Wil je meer weten over Bijbel Basics, dan kun je het proefprogramma downloaden.  

Kerken kunnen bij het NBG een workshop over Bijbel Basics aanvragen. De mogelijkheden hiervoor zijn niet onbeperkt, dus als je dit overweegt, neem dan tijdig contact op via de site

Nieuws

Was dit interessant of nuttig? Deel dit bericht met je netwerk!