Een collecte houden 

Collecteren is dé manier om tijdens de kerkdienst te delen wat ons gegeven is. Deel mee en steun Bijbelverspreiding in binnen- en buitenland. Wij helpen je graag met goede informatie over alle projecten.

Kinderen in Lviv Oekraïne

Geef Bijbels voor Oekraïense vluchtelingen

‘De vraag naar Bijbels is enorm. Miljoenen landgenoten zijn op de vlucht en verkeren in wanhoop. We hebben dringend Bijbels nodig’, vertelde een woordvoerder van het Oekraïens Bijbelgenootschap (OBG). Al vanaf de oorlogsdreiging in november deelde het OBG Bijbels, Bijbelgedeelten en kinderbijbels uit in onder meer kindertehuizen en aan militairen.  

Bijbelzondag

Bijbelzondag

Samen met kerken in Nederland en Vlaanderen willen we ieder jaar met Bijbelzondag extra stilstaan bij de Bijbel. In 2022 zullen we geen Bijbelzondag vieren. We hebben er namelijk voor gekozen om Bijbelzondag te verplaatsen naar 22 januari 2023.

prentenbijbels voor kinderen in Haïti

Collecteren voor Haïti

In Haïti willen we 20.000 kinderen een bijzonder kerstcadeau geven. Voor veel kinderen zal dit hun eerste eigen Bijbel zijn, voor sommigen zelfs de eerste Bijbel die hun gezin thuis heeft. Zo kunnen ze straks met de hele familie uit de Bijbel lezen.