Hoofdinhoud

debijbel.nl en de app Mijn Bijbel

De Bijbel dichtbij, altijd en overal. Met debijbel.nl van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap vind je razendsnel Bijbelteksten op je computer, tablet of smartphone. Je ontdekt van alles over Bijbelse onderwerpen, plaatsen en tijden. Het is dé Bijbelwebsite van Nederland en Vlaanderen waarop de wereld van de Bijbel tot leven komt!

1.289.080

In 2021 hadden we bijna 1.3 miljoen bezoekers op debijbel.nl

146.000

In 2021 werd de app Mijn Bijbel door 146.000 mensen gebruikt.

Meest gelezen online

NBV: Psalm 23
NBV21: Lucas 1
BGT: Psalm 91

De Bijbel altijd op je smartphone

Online Bijbellezen

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap wil dat ieder mens de Bijbel als bron voor zijn of haar leven kan ontdekken, lezen en omarmen. Voor Nederland en Vlaanderen werken we daarom onder andere aan debijbel.nl, en de app Mijn Bijbeldebijbel.nl wordt gebruikt door meer dan een miljoen unieke bezoekers per jaar in Nederland en Vlaanderen.

Vertalingen en meer

Op debijbel.nl vind je onder andere:

Mensen over dit project

Stefan van Dijk

Stefan van Dijk, Manager Ontwikkeling en Uitgeven

‘Sinds de oprichting in 1814 heeft het NBG steeds gezocht naar manieren op de Bijbel dicht bij mensen te brengen. Er is continu gezocht naar nieuwe vormen en nieuwe distributiemanieren. De opkomst van de digitale Bijbel is een geweldige kans voor de missie van het NBG. Met debijbel.nl en Mijn Bijbel heeft iedereen toegang tot de Bijbel, wanneer zij of hij maar wil, thuis of onderweg, in tekst maar ook als audio.

Een schatkamer aan informatie

Op debijbel.nl en in de app Mijn Bijbel vind je naast Bijbelvertalingen, onder andere illustraties uit kinderbijbels, landkaarten, archeologische tekeningen, blogs en leesplannen. Zo kan de Bijbel overal opengaan.

Archeologische tekening van een vissersboot - Mikko Kriek

De Bijbel dichtbij in Nederland en Vlaanderen

Zonder inlog kun je op debijbel.nl de Bijbel in Gewone Taal en de NBV21 lezen. Met een gratis account zijn er nog veel meer vertalingen beschikbaar, net als de bronteksten. Je ontdekt bovendien meer over de Bijbel door middel van uitgebreide achtergrondinformatie, je kunt Bijbelvertalingen doorzoeken en vergelijken, én je kunt ook Bijbelteksten kopiëren. Zo brengen we de Bijbel dichtbij.

Steun jij ons digitale Bijbelwerk met een gift? Zo kunnen we debijbel.nl blijven ontwikkelen.

Steun jij ons digitale Bijbelwerk met een gift?

Zo kunnen we debijbel.nl blijven ontwikkelen.

Als er meer giften binnenkomen dan nodig, gaat je gift naar een vergelijkbaar project.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Was dit interessant of nuttig? Deel dit project met je netwerk!