Nieuws

NBG-voorjaarsaanbieding 2018

Het Nederlands Bijbelgenootschap presenteert vandaag zijn eerste voorjaarsaanbieding aan de boekhandel. In deze aanbieding zijn de nieuwe uitgaven van het NBG te vinden maar ook een overzicht van het complete NBG-fonds.
Komend voorjaar brengt het NBG achttien uitgaven uit rondom de Bijbel. Kenmerkend voor deze NBG-edities zijn: kwaliteit, betrouwbaarheid, interconfessionaliteit en liefde voor de Bijbel.
  • Voor kinderen jonger dan 7 jaar komt er de Samenleesbijbel Junior. Een uitgave waarin kinderen met hun ouders aan de slag kunnen met 30 bijbelverhalen.
  • Samen met de populaire website Huis van Belle hebben we speciaal voor tienermeiden een editie gemaakt van de Bijbel in Gewone Taal: de Belle Bijbel.
  • Inspire nodigt vrouwen uit om hun creativiteit te verbinden met de Bijbel. Deze oorspronkelijk Engelse editie is ook in Nederland geliefd, nu komt er eindelijk een Nederlandse editie.
  • Op verzoek van velen stellen we de schat aan ‘groene’ informatie uit de Groene Bijbel opnieuw beschikbaar, in Maak je eigen Bijbel groen. Daarin vindt u verdieping, inspiratie en opdrachten om met het thema ‘Bijbel en duurzaamheid’ speels én serieus aan de slag te gaan.
Bekijk de folder hier.